pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

Veniti in TARA SFANTA! 580 euro (6 zile), 9-14 martie 2015, Oferta speciala


PROGRAM:

Z1 – Luni 9 martie : Nazaret, Canaa Galileii

Intalnire cu grupul la Aeroportul Otopeni, la ora 8 dimineata, zbor ELAL la ora 10.50, sosire la Tel Aviv la ora 13.25. Bun venit in Tara Sfanta! Plecam cu autocarul catre Nazaret, oraşul Bunei-Vestiri: Biserica Sf. Arh. Gavriil, timp), Cana Galileii, locul primei minuni, transformarea apei in vin – Bisrica Ortodoxa cu moastele Sf Simon Zilotul, mirele din Canaa Galileii. Cazare la hotel 3*, cina si cazare.

 

Z2 – Marti 10 martie: Muntele Tabor, Galileea

Dupa micul dejun plecam spre Muntele Tabor, vizitam Biserica Grec-Ortodoxa Schimbarea la Fata. Apoi plecam spre locurile in care Domnul si-a inceput propavaduirea, pe malul Marii Galileii: Tabgha, Capernaum, Biserica Sf. Apostoli, Muntele Fericirilor. Plecam spre Ierihon, cea mai veche asezare atestata din lume ( 10.000 ani ) vizita la Asezamantul Romanesc. Cina si cazare in Ierihon, hotel 3*.

 

Z3 – Miercuri 11 martie : Apa Iordanului, Ierihon, Hozeva

Dupa micul mergem sa ne imbaiem in Apa Iordanului, la locul Botezului Domnului. Vizita la Manastirea Sf Gherasim de la Iordan, apoi revenim in Ierihon si urcam pe Muntele Carantania – dupa Botezul in Iordan si dupa postul de 40 de zile, aici a fost ispitit Iisus de trei ori de diavol. Mananstirea Sf. Gheorghe Hozevitul: Moaştele Sf. Ioan Iacob de la Hozeva, Peştera Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul de pe pârâul Kerit. In functie de timp: Biserica Dudul lui Zaheu. Cina si cazare in Bethleem, hotel 3*.

 

Z4 – Joi 12 martie: Bethleem, Hebron, Pustiul Iudeii, Ein Karem

Dupa micul dejun vizitam Biserica Naşterii Domnului din Bethleem, inaltata deasupra pesterii in care s-a nascut Pruncul Iisus. Apoi plecam spre Hebron, locul unde s-a aratat Sfanta Treime sub forma celor Trei Ingeri, la Stejarul din Mamvri (acum 5000 ani). Mănăstirea Sf. Sava din Pustiul Iudeii ( construita la anul 478; aici s-a definitivat tipicul randuielilor slujbelor ortodoxe slujite in toata lumea, Tipicul Sf Sava cel Sfintit; femeile nu au voie in manastire), Man Sf Teodosie (incepatorul vietii de obste in Tara Sfanta). Apoi plecam spre Oraşul En Karem, locul naşterii Sf. Ioan Botezătorul, Izvorul şi Peştera Sf. Ioan Botezătorul. Cina si cazare in Bethleem, hotel 3*

 

Z5 – Vineri 13 martie: Ierusalim

Dupa micul dejun mergem la Ierusalim, zi dedicata Orasului Sfant. Vizitam Muntele Eleon – manastirea rusa, locul Înălţării, biserica Tatal Nostru. Apoi coboram spre Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor. Mormântul Maicii Domnului. Intram pe Poarta Oilor/ Poarta lui Stefan in cetate, vizitam Casa Maicii Domnului (locul in care s-a nascut), apoi incepem sa parcurgem Via Dolorosa. La final: Biserica Sf. Mormânt – Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant. Cina si cazare in Bethleem, hotel 3*.

 

Z6 – Sambata 14 martie: Ierusalim

Dupa micul dejun mergem in Ierusalim, vizitam Muntele Sion ( Foisorul de Foc – Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Biserica Adormirii Maicii Domnului). Apoi mergem la Biserica Sf Mormant, program liber. Cumparaturi in cartierul crestin si in bazarul arab. La ora 15,00 plecam spre aeroportul din Tel Aviv, scurta oprire la Lod, la mormantul Sf Mare Mucenic Gheorghe (pe proprietatea  mamei sale, palestinianca). Zbor spre Romania la ora 19,40, se ajunge in Bucuresti la ora 22,35.

 

 

Pretul: 580 euro , grup de 40 persoane

Pentru grup mai mic, pretul devine : 599 euro ( 35-39 pers in grup), 615 euro ( 30-34 pers in grup), 650 euro ( 25-29 pers in grup), 680 euro ( 20-24 pers in grup),

 

 

Pretul cuprinde :

 • Avion Buucresti – Tel Aviv – Bucuresti, zbor ELAL
 • Autocar***, transferuri aeroport sosire si plecare,
 • Cazare: hoteluri 3* in Nazaret ( o noapte), Ierihon (o noapte) si Bethleem (3 nopti)
 • Demipensiune (mic dejun si cina)
 • Reprezentant al agentiei si Preot insotitor,
 • Mapa cu materiale documentare.

 

Pretul nu cuprinde:

 • Tipsuri : 15 euro ( plata soferului),
 • Asigurare medicala, asigurare storno (asigura suma platita catre agentia de turism, in cazul in care din motive obiective turistul nu va mai putea pleca in pelerinaj; suma platita va fi rambursata de catre firma de asigurari, in baza documentelor depuse de solicitant).
 • Orice alte cheltuieli netrecute la rubrica “pretul cuprinde”.

 

 

NOTE :

 • Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii
 • Avans necesar pentru inscriere: 50% din valoarea programului pt care optati. Banii se vireaza in contul firmei MIRIAM MI TOURISM SRL-D, dupa care se emit dpcumentele legale (factura, contract, asigurari – optional).
 • Moneda indicata la cumparaturi: USD.
 • Programul poate fi modificat in functie de orarul companiei aviatice sau de evenimente locale , dar se incearca, cu buna credinta, parcurgerea tuturor obiectivele, indiferent de ordinea de vizitare.
 • In caz de forta majora ( razboi, calamitate etc) se vor parcurge obiectivele la care accesul este permis de fortele de ordine, agentia de turism nefiind raspunzatoare pentru nerealizarea, in parte sau total, din motive obiective, a programului si nu datoreaza daune materiale sau morale.
 • In cazul in care, din motive care tin de persoana in cauza, la granita / aeroport autoritatile statului refuza intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul tarii in cauza a unei / unor persoane din grup, agentia de turism nu este raspunzatoare de situatia creata si nu i se pot pretinde daune materiale sau morale. Persoana in cauza poate fi asistata de reprezentantul agentiei de turism pana la clarificarea situatiei, fara a afecta major programul grupului.
 • Firma MIRIAM MI TOURISM SR-D, cod fiscal: 32941191, cont Raiffeisen Bank, in euro nr. RO45 RZBR 0000 0600 1659 1530 si in lei RO40 RZBR 0000 0600 1659 1523 . Depunerea avansului / contravalorii pelerinajului se face la orice agentie Raiffeisen Bank din tara, direct la ghiseu, fara comision. Primiti dovada platii in contul firmei. Dupa depunere emitem factura fiscala, contractul cu turistul si asigurarea storno ( 4 euro); actele se trimit prin posta persoanelor inscrise sau se inmaneaza personal in momentul inceperii programului.

 

Agentia de turism MIRIAM MI TOURISM

ROMANIA, Poiana Sarata nr 244, Jud Bacau

Tel. (004)0234.337.990

Mobil: (004) 0723.645.180 sau (004) 0722.220.631

E-mail : miriamturism@yahoo.com,

office@miriamturism.ro

Site: www.miriamturism.ro

Blog: http://miriamturism.wordpress.com/

Tags: , , ,