pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

Bine ati venit la Miriam Turism!

MIRIAM TURISM este o agentie de turism infiintata in anul 2005 si care in timp s-a profilat pe organizarea de programe cu tematica ortodoxa (dar nu numai!). Va oferim pachete de servicii pentru:
* Rusia, Ucraina, Crimeea, Georgia si Armenia. In curand: Abhazia…
* Israel, Iordania si Egipt – ca singurele tari in care a trait Mantuitorul nostru in cursul vietii sale pamantesti…
* Grecia…
* Turcia si Italia primilor crestini si a marilor sfinti parinti…
* Etiopia, India – tari in care au propavaduit sfintii apostoli…
* Alaska, Japonia, Finlanda si sfintii misionari…
* Socotra, Nepal si Sri Lanka, Australia si Noua Zeelanda sau Tara de Foc, taramuri spectaculoase, de exceptie in creatia Domnului!

Si daca Domnul ne va ajuta in continuare, vom incerca sa-I descoperim lucrarea pe noi si noi meleaguri…

De asemenea, va putem oferi orice fel de programe turistice va doriti – pentru concedii, delegatii, programe culturale, tabere, organizare de evenimente pentru firme, precum si diverse alte pachete de servicii turistice, menite sa va refaca trupeste si sufleteste !

Pe langa prezentarea ofertei noastre de programe la zi si a intregului Program anual , va invitam sa descoperiti, pe siteul nostru:
* Jurnal de calatorie
* Blog
* Foto pelerinaje
* Vietile sfintilor

Incercam astfel sa va facem partasi experientelor traite impreuna cu grupurile noastre de turisti, pe multe dintre meridianele si paralelele pamantului. Va impartasim impresii de calatorie (multe dintre ele publicate ca reportaje externe in revista Lumea Credintei, intre anii 2008 – 2020), fotografii inedite din locurile vizitate, ganduri, proiecte de viitor…

Speram ca toate acestea sa fie spre mangaiere atat celor care, din binecuvantate motive, nu pot calatori prea mult, dar si utile celor care se gandesc sa ni se alature, in programele noastre viitoare!

Pentru grupuri, familii: OFERIM PROGRAME LA CERERE SI PRETURI NEGOCIATE, GRATUITATI PENTRU ORGANIZATORI!

PENTRU DETALII SI INSCRIERI, sunati-ne la tel 0723.645.180 sau 0722.220.631 !

Documentele de autorizare pentru agentia MIRIAM TURISM: