pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

ESSEX, Anglia. 3 zile (in martie si iunie), 299 euro + avion


siluan121Va propunem un scurt program de vizitare a Manastirii Essex, manastirea ortodoxa a Sf Ioan Botezatorul intemeiata de Arhimandritul Sofronie Saharov, ucenicul Sf Siluan Atonitul.

Perioade:

12 – 14 martie 2015 ( joi – sambata ).

Wizz Air. Plecare zbor la ora 6,15 / 7,50; retur zbor la ora 8,35 / 13,50.

13 – 15 iunie 2015 ( sambata – luni ).

Blue Air. Plecare zbor la ora 8,25 / 9,50; retur zbor la ora 17,50 / 23,00.

 

PROGRAM:
ZIUA 1. Intalnire la Aeroportul Otopeni cu doua ore inainte de plecare. Zbor spe Londra. Transfer Aeroport – hotel.  BINE ATI VENIT LA LONDRA! Vizita Muzeul Britanic, Casa Sfantului Ioan Maximovici, Biserica Romaneasca din Londra, Catedrala Sf Paul, National Gallery. Obiectivele Buckingham Palace si National History Museum vor fi parcurse in prima zi ( pt grupul din martie) si ultima zi ( pt grupul din iunie). Cazare zona Londra, hotel 3*.
ZIUA 2. Dimineata plecare la ESSEX. Participare la slujba la Manastirea Ortodoxa Sf Ioan Botezatorul Essex. Inchinare la mormantul parintelui Sofronie, vizita la chilia parintelui. Timp liber pentru intalnire cu parintii din manastire. Retur la Londra cu autocarul, cazare hotel 3*.
ZIUA 3.

Pentru programul din martie : transfer la aeroport, zbor spre Romania la ora 8,35, aterizare la Bucuresti sambata la ora 13,50.

Pentru programul din iunie: Obiective din Londra. Buckingham Palace si National History Museum (neparcurse in prima zi). La ora 13,50 transfer la aeroportul Luton. Plecare spre tara ora 17.50. Aterizare la Bucuresti luni la ora 23.00.

————————————————————————————————————————————
Despre Parintele Sofronie: http://saraca.orthodoxphotos.com/biblioteca/amintiri_despre_staretul_sofronie.htm

————————————————————————————————————————————-

Pret: 299 euro/persoana + bilet avion, pentru un grup de minim 20 de persoane.

Pretul include :

Cazare 2 nopti, fara mic dejun (ambele perioade sunt in post).
Transfer aeroport – hotel si retur
Transportul public in interiorul Londrei (metrou) si transport cu autocarul la Essex.
Asistenta turistica din partea agentiei pe durata desfasurarii excursiei

Mapa cu material documentar.
Pretul nu include :
Biletul de avion, depinzand de momentul rezervarii.

Masa
Orice alte cheltuieli personale neincluse la capitolul pretul include.

Pentru rezervari:

Se achita contravaloarea biletului de avion din momentul rezervarii si un avans de 100 de euro.

 

NOTE :

  • Programul poate fi modificat in functie de orarul companiei aviatice sau de evenimente locale , dar se incearca, cu buna credinta, parcurgerea tuturor obiectivele, indiferent de ordinea de vizitare.
  • In caz de forta majora ( razboi, calamitate etc) se vor parcurge obiectivele la care accesul este permis de fortele de ordine, agentia de turism nefiind raspunzatoare pentru nerealizarea, in parte sau total, din motive obiective, a programului si nu datoreaza daune materiale sau morale.
  • In cazul in care, din motive care tin de persoana in cauza, la granita / aeroport autoritatile statului refuza intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul tarii in cauza a unei / unor persoane din grup, agentia de turism nu este raspunzatoare de situatia creata si nu i se pot pretinde daune materiale sau morale. Persoana in cauza poate fi asistata de reprezentantul agentiei de turism pana la clarificarea situatiei, fara a afecta major programul grupului.

 

MIRIAM MI TOURISM

Poiana Sarata Nr 244, Jud Bacau

Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180,

Site: www.miriamturism.ro , E-mail : miriamturism@yahoo.com

Tags: , ,