pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

INVIEREA DOMNULUI in Tara Sfanta: VENITI SA LUATI LUMINA! 16-24 aprilie 2014 ( 9 zile), 850 euro


Saptamana Mare in Tara Sfantasaptamana de rugaciune,  Denii, Procesiuni :

 • Joia Mare: Spalarea picioarelor ucenicilor, slujba la Biserica Sfantului Mormânt
 • Vinerea Mare: Procesiunea Drumul Crucii
 • Sambata Mare: Mormantul Domnului: LUMINA SFANTA
 • Duminica: A doua Inviere

Vizitarea Tarii Sfinte !

PROGRAM:

Ziua 0, MARTI 15 aprilie 2014 : CATRE TARA SFANTA

Intalnire in Aeroportul Otopeni la ora 22.00, zbor ELAL la ora 1,10, se ajunge la tel Aviv la ora 3,40. Transfer catre Bethleem hotel 3*,

Ziua 1, MIERCURI 16 aprilie : IERUSALIM

Mic dejun, odihna pana la ora 12, apoi vizitarea Cetetii Sfinte a Ierusalimului: Grădina Ghetsimani, Mormântul Maicii Domnului, Poarta Sf Stefan, Via Dolorosa, Biserica Sfantului Mormant. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 2, JOI 17 aprilie , JOIA MARE: IERUSALIM

Dupa micul dejun, dimineata intre orele 8 si 11 – Procesiunea Spalarea Picioarelor Ucenicilor / Episcopilor de catre Patriarhul Ierusalimului si a intregii Palestine ( procesiune specifica Joii Mari in Tara Sfanta), in curtea Bisericii Sfantului Mormant. Apoi continuam vizitarea Ierusalimului: Muntele Eleon (locul Inaltarii, Manastirea Tatal Nostru) si Muntele Sion ( Cina cea de Taina – Joia Mare, Mormantul Regelui David). Cina si cazare in Bethleem, hotel 3*.

Ziua 3, VINERI 18 aprilie, VINEREA MARE: HEBRON, IERUSALIM

Dupa micul dejun, mergem la Hebron – Stejarul din Mamvri (locul in care, acum 5000 de ani, s-a aratat Sfanta Treime Patriarhului Avraam si Saarei, sub forma celor Trei Ingeri). Ierusalim: Manastirea Lemnul Sfintei Cruci. Biserica Sfantului Mormant, finalul Procesiunii Drumul Crucii.

Dupa-amiaza, optiuni:

OPTIUNEA 1: Participare la Prohodul Domnului la Biserica Romana din Ierusalim, apoi cina, cazare la Bethleem.

OPTIUNEA 2: Ramanem in incinta Bisericii Sfantului Mormant, participare la Prohodul Domnului la Sfantul Mormant ( la miezul noptii), fara cazare.

Ziua 4, SÂMBĂTĂ 19 aprilie  – SÂMBĂTA MARE: IERUSALIM

Zi dedicata SFINTEI LUMINI A INVIERII – Mormântul Domnului. Intalnirea grupului la ora 15, plecare spre hotel. Odihna, cina. Slujba de noapte de la ora 23 la Biserica Sf Mormant (optional) . Cazare la la hotel in Bethleem.

Ziua 5, DUMINICĂ 20 aprilieSFINTELE PASTI: HOZEVA, IERIHON, APA IORDANULUI

Ora 10, plecare spre Manastirea Sf Gh Hozevitul – inchinare la moastele Sf Ioan Iacob Hozevitul (trecut la Domnul in anul 1960). Pestera Sf Ilie. Apa Iordanului – la locul botezului Domnului. Ierihon, cea mai veche localitate atenstata a lumii, cu vietuire continua (10.000 ani). Manastirea Sf Gherasim de la Iordan. Muntele Carantania / Muntele Ispitirii, Biserica Dudul lui Zaheu. Cina si cazare la Bethleem.

Ziua 6, LUNI 21 aprilieA DOUA ZI DE PASTI : GALILEEA

Plecare devreme dimineata (ora 6,30) catre cea mai frumoasa zona a Israelului, cea in care Mantuitorul Iisus a crescut si in care si-a inceput propavaduirea: Nazareth (Biserica Bunei Vestiri), Canaa Galileii (prima minune, transformarea apei in vin la nunta Sf Ap Simon), Capernaum, Thaba, Muntele Fericirilor,  Muntele Tabor. Revenire la Bethleem, cina si cazare.

Ziua 7, MARTI 22 aprilieA TREIA ZI DE PASTI : BETHLEEM, PUSTIUL IUDEII, EIN KAREM, BETANIA

Dupa micul dejun, vizitam Bethleem si imprejurimile sale: Bethleem – Biserica Nasterii Domnului, Pustiul Iudeii: Măn. Sf Sava și Măn. Sf Teodosie ( sec V). Ein Karem: locul nasterii Sf. Ioan Botezătorul si Even Saphir – locul in care a crescut Sf Ioan Botezatorul. Betania – mormantul lui Lazar cel inviat a patra zi. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 8, MIERCURI 23 aprilie – Sarbatoarea SF M. Mc. GHEORGHE (stil nou) : LOD, SAMARIA, EMAUS

Dupa micul dejun plecam spre Lod – Mormantul Sf Mare Mc Gheorghe (vizitat in ziua praznuirii sale, pe stil nou). Samaria – Fantana lui Iacob. Optional Emaus. Retur in Ierusalim, dupa-amiaza timp liber in Cetate (cumparaturi, ultima vizita la Biserica Sfantului Mormant). Cina si cazare la Hotel Capitol din Ierusalim.

Ziua 9, JOI 24 aprilie IERUSALIM.

Timp liber in Ierusalim pana la ora 14,00 prezentare la Aeroprtul din Tel Aviv la ora 15,30, zbor ELAL la ora 18,45, se ajunge in Romania, la Aeroportul Otopeni, la ora 21,35.

Optional: VINERI 25 aprilie, IZVORUL TAMADUIRII. Manastirea Prislop. In drum spre casa (Oradea) oprire la Manastirea Prislop, la mormantul Parintelui Arsenie Boca, participare la Sfanta Liturghie.

Pret program  ISRAEL: 850 euro / grup de 40 persoane

In functie de numarul de persoane din grup, pretul este:

 • Grup de 35 – 39 pers : 880 euro
 • Grup de 30 – 34 pers : 900 euro
 • Grup de 25 – 29 pers : 940 euro

Pretul cuprinde :

 • Participarea la procesiunile din Saptamana Patimilor, vizitarea Tarii Sfinte / Israel
 • Avion Bucuresti-Tel Aviv si retur, toate taxele incluse
 • Microbuz***, transfer aeroport sosire si plecare,
 • Cazare cu demipensiune ( mic dejun si cina) la hotel 3* in Ierusalim ( 8  nopti) si hotel 3* din Ierusalim ( 1 noapte).
 • Intrari la obiectivele cuprinse in program, taxi la Muntele Tabor si la Manastirea Sf Sava.
 • Tipsuri ( bacsisuri) pt sofer, hotelieri etc
 • Mapa cu material documentar
 • Ghidaj specializat, preot insotitor

Pretul nu cuprinde:

 • Transportul la slujba de noapte de la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim ( 15 euro / persoana, optional)
 • Asigurare medicala, asigurare storno (optionale)
 • Orice alte cheltuieli netrecute la rubrica “pretul cuprinde”.

NOTE :

 • Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii
 • Este necesar a avea imbracaminte decenta pentru vizitarea locurilor sfinte; pentru femei- fusta si acoperamant pt cap (palarie, esarfa); pentru barbati – pantalon lung.
 • In caz de forta majora ( razboi, calamitate etc) se vor parcurge obiectivele la care accesul este permis de fortele de ordine, agentia de turism nefiind raspunzatoare pentru nerealizarea, in parte sau total, din motive obiective, a programului si nu datoreaza daune materiale sau morale.
 • In cazul in care, din motive care tin de persoana in cauza, la granita / aeroport autoritatile statului refuza intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul tarii in cauza a unei / unor persoane din grup, agentia de turism nu este raspunzatoare de situatia creata si nu i se pot pretinde daune materiale sau morale. Persoana in cauza poate fi asistata de reprezentantul agentiei de turism pana la clarificarea situatiei, fara a afecta major programul grupului.
 • programul poate fi modificat in functie de orarul companiei aviatice sau de evenimente locale ( Israel), dar se incearca parcurgerea, cu buna intentie, a tuturor obiectivelor, indiferent de ordinea de vizitare

——————————————————————————————————-

MIRIAM TURISM

Poiana Sarata nr 244, Jud Bacau

Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180, fax : 0234.337.990.

E-mail : miriamturism@yahoo.com, office@miriamturism.ro

Site : www.miriamturism.ro

Tags: , , , , ,