pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

KEFALONIA, 10 – 14 august (la biserica cu serpii Maicii Domnului), 199 euro + 350 lei


Oferta speciala pentru crestinii care isi doresc sa ajunga in Insula Kefalonia la Biserica cu serpi din Mavropoulos, locul in care in fiecare an, intre Praznicul Schimbarii la Fata ( 6 august) si cel al Adormirii Maicii Domnului (15 august) apar serpii insemnati cu cruce ( pe cap si pe limba), alaturi de care se si slujeste la sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului. Aparitia acestor serpi prietenosi este indeobste cunoscuta ( desi ea intriga in continuare, neexistand nici o explicatie stiintifica in acest sens) si este asteptata de crestini, fiind considerata o mare binecuvantare. Oamenii isi doresc sa atinga serpii, pentru rezolvarea problemelor lor de viata si de sanatate. Este aceasta una dintre minunile legate de Maica Domnului, care arata proslavirea Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu de catre intreaga fire, vazuta si nevazuta, in cer si pe pamant: aici apar serpii cu cruce pe cap numai pentru Praznicul Adormirii ei, mai incolo cu 3 km infloresc la icoana ei, doar in 15 august, crini uscati de un an.  Veniti si veti vedea!

Z1: 10 august 2012, vineri: BULGARIA

Pecare din Bucuresti ( ora 6,30, Piata Victoriei). La Sofia – Bulgaria  se viziteaza Biserica Boiana, inclusa in patrimoniul UNESCO – construita in etape, in secolele 11, 13 si 19. Bisericuta pastreaza fresce datand din anul 1259, pictate de un artist cu un talent exceptional. In curtea bisericii – cativa arbori de sequoia. Se continua drumul spre Rila – scurta vizita la Manastirea Sf Ioan de Rila, intemeiata in sec 10 de catre Sf Ioan – sfantul la care Sf Ioan de Kronstadt avea mare evlavie. Seara, cazare la Paralia Katerini.

Z2: 11 august, sambata: SPRE KEFALONIA

Dupa micul dejun plecam spre portul Killini ( 435 km) pentru a ne imbarca pe feribot la ora 16,30, croaziera pe Marea Ionica. Ajungem in portul Poros / Kefalonia la ora 18, cazare Poros.

Z3: 12 august, duminica: KEFALONIA

Dimineata participam la Sf Liturghie la Biserica din Mavropoulos, la Biserica cu Serpi. Apoi mergem la Pastra pentru a vizita Biserica cu icoana Maicii Domnului Gravaliotissa, la care anual, tot in data de 15 august, infloresc crinii vechi, uscati de un an! Ne continuam drumul spre manastirea Sf Gherasim (izgonitorul de diavoli, tamaduitorul de boli psihice), protectorul de peste 400 de ani al Insulei Kefalonia. Inchinare la moastele Sf Gherasim. Cazare in Argostoli, fermecatoarea capitala a insulei.

Z4: 13 august, luni: SPRE PARALIA KATERINI

Optional, dimineata la ora 4,30 participarea la Sf Liturghie la Manastirea Sf Gherasim. Micul dejun si plecare spre portul Sami, imbarcare pe feribotul (ora 8,30) catre Patra. Croaziera pe Marea Ionica timp de trei ore. Patra – locul muceniciei Sf Apostol Andrei; vizitarea Catedralei Sf Ap Andrei, inchinare la sfintele sale moaste (capul) si la crucea in forma de X a Sfantului Apostol. Apoi plecare spre Paralia Katerini, in traseu se viziteaza Manastirea Katoxenia (Braul Maicii Domnului) si, in functie de timp, Manastirea Sf Dionisie de la Muntele Olymp (1521). Cazare la Paralia Katerini.

Z5: 14 august, marti: SPRE ROMANIA

Dupa micul dejun, devreme, plecam spre Salonic, scurta oprire in traseu la Biserica Sfintei Mucenita Paraschevi (vindecatoare de ochi); La Salonic – capitala  si  metropola  Macedoniei, al  doilea  oras ca marime  din Grecia – vizitam Biserica Sf Dimitrie Izvoratorul de Mir. Plecare spre Romania (suntem in ajunul Adormirii Maicii Domnului).

Pret: 199 euro + 350 lei ( pt grup de 40 pers)

Bonus pt clienti fideli si pt monahi: 25 euro.

Grecia:

KEFALONIA in august!

40 pers 35 pers 30 pers
Pret in euro: 199 199 199
Pret in lei: 350 425 525
Reducere pt clienti fideli si monahi 25 25 25

Tariful include:

  • Transport cu autocar turistic, AC, scaune rabatabile
  • Taxa de feribot pentru autocar ( 2 transferuri: Killini/ Poros si Sami/Patra )
  • Cazari la hoteluri minim ** cu mic dejun, la Paralia Katerini (2 nopti), Insula Kefalonia (2 nopti)
  • Ghid /  organizator

Tariful nu include:

  • Masa ( dejun, cina)
  • Biletul personal de ferry pt Killini/ Poros si Sami/Patra – 30 euro.
  • Intrari la obiective turistice, daca e cazul (obiectivele religioase nu percep taxa de intrare)
  • Asigurarea medicala, asigurare storno ( acopera riscul de a pierde suma platita, in cazul in care turistul nu mai poate participa la pelerinaj, din motive obiective)
  • Alte cheltuieli, netrecute la Tariful include.

NOTE:

Organizatorii au dreptul de a schimba programul fara a afecta obiectivele religioase si turistice din programul initial. Organizatorii nu raspund de cazurile de forta majora (furtuna, incendii, greve, probleme ale companiilor de transport, etc)

MIRIAM TURISM

Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180,

E-mail : miriamturism@yahoo.com, office@miriamturism.ro

Site: www.miriamturism.ro

Blog: http://miriamturism.wordpress.com/


Tags: , , , , ,