pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

GRECIA: De Sf Spiridon, in Corfu ! 8-14 dec (7 zile), de la 299 euro


PROGRAM:sfantul-spiridon - Copy

 

Z1, LUNI 8 decembrie 2014 – plecari din Bacau ora 1, Brasov ora 4, Ploiesti ora 6, Bucuresti ora 7.

Optional (functie de ora sosirii), la Sofia – Bulgaria  se viziteaza Biserica Boiana, inclusa in patrimoniul UNESCO – construita in etape, in secolele 11, 13 si 19. Bisericuta pastreaza fresce datand din anul 1259, pictate de un artist cu un talent exceptional. In curtea bisericii – cativa arbori de sequoia. Se continua drumul spre Grecia (pacurs de 950 km ). Cazare la Serres ( langa Salonic)

 

Z2, MARTI 9 decembrie – Dupa micul dejun, plecare la ora 8. Scurta vizita in Salonic, la Biserica Sf Mare Mucenic DIMITRIE Izvoratorul de Mir. Man. Sf. Ioan Evanghelistul de la SOUROTI, cu mormantul Cuviosului PAISIE AGHIORITUL si moastele Sf. ARSENIE CAPADOCIANUL. Apoi plecam spre Insula Evia, croaziera cu ferry la Glyfa ( ultimul ferry la ora 18).  Cazare pe Insula Evia.

 

Z3, MIERCURI 10 decembrie. Inchinare la moastele SF IOAN RUSUL, apoi plecare spre Manastirea Macrimalli, Psachna, inchinare la moastele SF PARTENIE din Lampsakos, sfant din sec 4, mare vindecator de cancer, de vraji si salvare din situatii incurcate. Plecam din Insula Evia spre Atena, pe traseu ne oprim la Nea Makri – inchinare la moastele Sf EFREM CEL NOU. La Atena, portul Pireu, ferry catre Egina, inchinare la moastele SF NECTARIE Taumaturgul. Cazare pe insula Egina.

 

Z4, JOI 11 decembrie. Dimineata, imbarcare pe ferry si plecare din Insula Egina spre PortulPireu, apoi spre Patra. In Patra vizitam catedrala inchinata Sf APOSTOL ANDREI cel Intai Chemat – inchinare la capul si crucea Sf Ap Andrei. Continuam drumul spre Igoumenitsa, Igoumenitsa, portul de imbarcare catre Corfu; Transfer cu ferry in Insula CORFU „insula verde” potrivit lui Homer. Timp liber in orasul vechi, cetate venetiana, patrimoniu UNESCO. Optional: priveghere pt sarbatoarea Sf Spiridon . Cazare in Insula Corfu.

 

Z5, VINERI 12 decembrie, Sarbatoarea SF SPIRIDON – dimineata, participare la Sfanta Liturghie la Biserica SF SPIRIDON, mare factor de minuni. Inchinarea la moastele  Sf Spiridon.  Mitropolia cu moastele Sf. TEODORA IMPARATEASA. Dupa-amiaza, vizita la Paleokastrita, cea mai frumoasa statiune de pe insula Corfu. Vizitam Manastirea Paleokastrita cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Cazare in Insula Corfu .

 

Z6, SAMBTA 13 decembrieDupa micul dejun, transfer cu ferry catre Igoumenitsa, apoi catre METEORE. Vizitam 2 din cele 5 manastiri inca active, dupa care plecam spre Salonic. oprire la Valea Tembi, inchinare la Sf Mucenita PARASCHEVI. Cazare la Salonic / Serres.

 

Z7, DUMINICA 14 decembrie – Sfanta Liturghie la Man. Sf. Ioan Evanghelistul de la SOUROTI, dupa care plecam spre Romania:  Bucuresti,  Brasov, Bacau.

 

 Pret: 299 euro / pers, pt grup de 45 persoane. 

Pentru grupuri mai mici, pretul este: 320 euro – grup de 40-44 pers; 340 euro – grup de 35 – 39 pers;

365 euro – grup de 30 – 34 pers; 399 euro – grup de 25 – 29 pers.

 

 

Servicii incluse:

 • Transport cu autocarul 3*, scaune rabatabile, AC, system audio. 45 locuri
 • Transferurile cu ferribot-ul ( pt autocar) catre insulele Corfu, Egina si Evia
 • Cazari 6 nopti, hoteluri 2*-3* : Serres 3* (2n), Corfu 2* (2n), Evia, hotelul de langa Biserica Sf Ioan Rusul ( 1n), Egina 2* (1 n)
 • Masa: mic dejun
 • Carte cu material documentar
 • Asistenta religioasa – preot insotitor si asistenta din partea agentiei de turism.

 

Tariful nu include:

 • Dejunul si cina.
 • Ferry / persoana, aprox 36 euro ( 5 croaziere, pentru insulele Corfu si Egina si Evia)
 • Intrari la manastirile de pe Meteora : 3 euro / manastire
 • Programe optionale ( Biserica Boiana / Sofia, croaziera din Paleokastrita).
 • Bacsis soferi
 • Asigurarea medicala, asigurare storno ( acopera riscul de a pierde suma platita, in cazul in care turistul nu mai poate participa la pelerinaj, din motive obiective)

 

OPTIONAL: Supliment cazare in Corfu Hotel City Marina 3* (10 min distanta de Biserica Sf Spiridon): 28 euro.

 

NOTA: Organizatorii au dreptul de a schimba programul fara a afecta obiectivele religioase si turistice din programul initial. Organizatorii nu raspund de cazurile de forta majora (furtuna, probleme ale companiilor de transport, etc).

MIRIAM MI TURISM

Poiana Sarata nr 244, Jud Bacau

Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180,   fax : 0234.337.990.

E-mail : miriamturism@yahoo.com, office@miriamturism.ro

Site : www.miriamturism.ro

Tags: , , ,