pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

Veniti in TARA SFANTA! (6 – 13 noiembrie 2013), de la 725 euro


PROGRAM:

Ziua 1: miercuri 6 nov 2013: intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 18,30, zbor catre Tel Aviv astfel: ELAL la ora 21,30. Transfer la Ierusalim sau Bethleem, cina si cazare.

Ziua 2: joi 7 nov, IERUSALIM

Dupa micul dejun, Ierusalim: Muntele Măslinilor, locul Înălţării, Biserica Tatal Nostru, Manastirea ruseasca Eleon – locul din care Maica Domnului si Sfintii Apostoli au privit Inaltarea Domnului, Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor, Mormântul Maicii Domnului, Drumul Crucii, Biserica Sf. Mormânt. Cina, cazarea la Ierusalim sau Bethleem.

Ziua 3: vineri 8 nov, IERUSALIM, BETANIA Sf Arh Mihail si Gavriil

Dupa micul dejun, vizitam Betania – Mormantul lui Lazar, Biserica Sf Maria si Marta ( casa celor doua surori). Ne reintoarcem in Ierusalim si continuam vizitarea acestuia: Muntele Sion, Manastirea Lemnul Sfintei Cruci, Biserica Română din Ierusalim, Biserica Sf. Mormânt, cumparaturi in cartierul crestinilor. Cina, cazarea la  Ierusalim sau Bethleem.

Ziua 4: sambata 9 nov, GALILEEA, NAZARETH –

Dupa micul dejun, plecare spre Galileea, locul inceputului propavaduirii Domnului. Prima vizita:  Muntele Tabor, locul Schimbarii la Față a Mântuitorului. Apoi vizitam Nazaretul, oraşul, Biserica Sf. Arh. Gavriil, şi Biserica romano-catolică – Bunavestire. Cana Galileii. Marea Galileii: Tabgha, Capernaum, Biserica Sf. Apostoli, Muntele Fericirilor. Cazare si masa la Nazaret sau Tiberias.

Ziua 5: duminica 10 nov, HAIFA, TEL AVIV, LOD

Dupa micul dejun plecam spre Haifa, vizitam Muhakra: Biserica unde s-au construit cele doua altare si unde Sf Prooroc Ilie Tesviteanul i-a ucis pe cei 850 preoti mincinosi ( cei care se inchinau lui Baal), apoi Haifa cu Biserica Stella Maris – pestera in care a pustnicit Sf Prooroc Ilie Tesviteanul; Gradinile Persane. Cesareea Palestinei ( apeductul roman), Tel Aviv / Jaffa – biserica greco- romaneasca Sf Arh Mihail si Gavriil, ridicata pe locul casei lui Simon tabacarul, prietenul Sf Petru; stanca pe care a fost aruncat Iona din pantecele kitului; Lod – Biserica Sf Gheorghe, constuita pe proprietatea mamei Sf Gheorghe; mormantul marelui mucenic. Cina, cazarea la Ierihon sau Bethleem

Optional, Sf Liturghie – slujba de noapte la Sf Mormant (orele 12 – 3)

Ziua 6: luni 11 nov, BETHLEEM, PUSTIUL IUDEII

Betlehem: Biserica Naşterii Domnului, Peştera. Câmpul Păstorilor. Mănăstirea Sf. Teodosie. Manstirea Sf Sava din Pustiul Iudeii. Optional: Hebron, Stejarul din Mamvri. Cina, cazarea la Ierihon, hotel 4* sau Bethleem.

Ziua 7: marti 12 nov, IERIHON, PUSTIUL IORDANULUI

Dupa micul dejun vizitam zona Ierihonului – cea mai veche asezare a lumii, atestata documentar ( de 10,000 ani) si a pustiului Iordanului. Mănăstirea Sf. Gheorghe Hozevitul, Moaştele Sf. Ioan Iacob de la Hozeva, Peştera Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul de pe pârâul Kerit. Apa Iordanului, la locul Botezului Domnului. Manastirea Sf Gherasim de la Iordan, Muntele Carantania, locul ispitirii Domnului nostru Iisus Hristos (optional: urcarea cu telefericul). Biserica Dudul lui Zaheu din Jerihon. Cina, cazarea la Ierihon, hotel 4* sau Bethleem

Ziua 8: miercuri 13 nov, SAMARIA, EIN KAREM, IERUSALIM

Samaria – Fantana lui Iacob si locul muceniciei Parintelui Filumen, Noul Mucenic ( 1979). Ein Karem: Locul naşterii Sf. Ioan Botezătorul, Even Sapir: Izvorul şi Peştera Sf. Ioan Botezătorul, mormantul Sf Elisabeta, mama Sf Ioan Botezatorul. Reintoarcere in Ierusalim, ultima vizita la Biserica Sfantului Mormant.

Prezentare la aeroport la ora 15,00, zbor Tel Aviv – Bucuresti (Elal) la ora 17,40, se ajunge la Bucuresti la ora 20,35.

Pretul programului , in functie de cazari (cu mic dejun si cina) si numarul de pelerini:

Varianta 1 ( de baza):

cazare la 6 nopti la Bethleem, hotel 3* (Paradis, Golden Park Resort sau similar)

cazare o noapte la Nazareth sau Tiberias, hotel 3*

Pt grup de 40 persoane: 725 euro

Pt grup de 35-39 pers, 740 euro

Pt grup de 30-34 pers, 760 euro

Pt grup de 25-29 pers, 785 euro

Varianta 2:

cazare la 6 nopti la Bethleem, hotel 4* (Intercontinental Jacir Palace 4*)

cazare o noapte la Nazareth sau Tiberias, hotel 3*

Pt grup de 40 persoane: 815 euro

Pt grup de 35-39 pers, 830 euro

Pt grup de 30-34 pers, 850 euro

Pt grup de 25-29 pers, 875 euro

Varianta 3:

cazare la 3 nopti la Ierusalim, hotel 3* (Galden Gate)

cazare la 3 nopti la Ierihon , hotel 3* (Jerichoo Resort)

cazare o noapte la Nazareth sau Tiberias, hotel 3*

Pt grup de 40 persoane: 860 euro

Pt grup de 35-39 pers, 875 euro

Pt grup de 30-34 pers, 895 euro

Pt grup de 25-29 pers, 920 euro

Pretul cuprinde :

 • Avion Bucuresti-Tel Aviv si retur, toate taxele incluse
 • Autocar***, transfer aeroport sosire si plecare,
 • Cazare cu demipensiune ( mic dejun si cina) pt varianta aleasa
 • Mapa cu material documentar
 • Ghidaj specializat, preot insotitor

Pretul nu cuprinde:

 • Tipsuri  Israel – 35 euro,
 • Asigurare medicala, asigurare storno (optionale)
 • Orice alte cheltuieli netrecute la rubrica “pretul cuprinde”.

NOTE :

 • Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii
 • In caz de forta majora ( razboi, calamitate etc) se vor parcurge obiectivele la care accesul este permis de fortele de ordine, agentia de turism nefiind raspunzatoare pentru nerealizarea, in parte sau total, din motive obiective, a programului si nu datoreaza daune materiale sau morale.
 • In cazul in care, din motive care tin de persoana in cauza, la granita / aeroport autoritatile statului refuza intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul tarii in cauza a unei / unor persoane din grup, agentia de turism nu este raspunzatoare de situatia creata si nu i se pot pretinde daune materiale sau morale. Persoana in cauza poate fi asistata de reprezentantul agentiei de turism pana la clarificarea situatiei, fara a afecta major programul grupului.
 • programul poate fi modificat in functie de orarul companiei aviatice sau de evenimente locale ( Israel), dar se incearca parcurgerea, cu buna intentie, a tuturor obiectivelor, indiferent de ordinea de vizitare

_____________________________________________________________________________________________________

MIRIAM TURISM

Poiana Sarata nr 244, Jud Bacau

Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180, fax : 0234.337.990.

E-mail : miriamturism@yahoo.com, office@miriamturism.ro

Site : www.miriamturism.ro

Tags: , , , ,