pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

Veniti in Tara Sfanta! (21 – 28 iulie 2013)


Veniti in Tara Sfanta!

21 – 28 iulie 2013 (7 zile) Avion si autocar
Pret: 699 euro, la grup de minim 45 persoane, TOTUL INCLUS!!

Ziua 0: Duminica 21 iulie 2013, zbor spre TARA SFANTA

Intalnire la aeroportul Otopeni la ora 20,30, zbor ELAL la ora 23,35. Sosire la aeroportul din Tel Aviv la ora 02,10. Transfer la hotel in Bethleem, cazare.

Ziua 1: Luni 22 iulie 2013, BETHLEEM

Dimineata dupa micul dejun, plecam spre Hebron, Stejarul din Mamvri – locul in care Sf Treime S-a aratat Patriarhului Avraam sub forma celor Trei Ingeri (biserica se inchide la ora 12). Pustiul Iudeii, la Manastirea Sf Sava ( marea lavra, sec V) si Man. Sf. Teodosie, incepatorul vietii de obste in Tara Sfanta. Betlehem: Biserica Naşterii Domnului. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 2: Marti 23 iulie. IERUSALIM

Dupa micul dejun, zi dedicata Ierusalimului: Muntele Măslinilor, locul Înălţării, Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor, Mormântul Maicii Domnului, Muntele Sion – Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina si  Mormantul Regelui David. Drumul Crucii, Biserica Sf. Mormânt. Cina, cazarea la Bethleem.

Ziua 3: Miercuri 24 iulie. BETANIA, SAMARIA, EIN KAREM, IERUSALIM

Dupa micul dejun, Betania – mormantul lui Lazar. Samaria – fantana lui Iacob, locul intalnirii dintre femeia samarineanca si Iisus. En Karem: Locul naşterii Sf. Ioan Botezătorul, Izvorul şi Peştera Sf. Ioan Botezătorul, optional Even Saphir – izvorul si pestera Sf Ioan Botezatorul ( locul in care a copilarit).  Jerusalim, Man. LEMNUL SFINTEI CRUCI. Cina si cazare la Bethleem.

Ziua 4: Joi 25 iulie. GALILEEA, NAZARETH

Dupa micul dejun, plecare spre Galileea, locul in care Mantuitorul nostru si-a inceput propavaduirea. Muntele Tabor. Nazaret: Biserica Sf. Arh. Gavriil, şi Biserica romano-catolică – Bunavestire. Cana Galileii. Marea Galileii: Tabgha, Capernaum, Biserica Sf. Apostoli, Muntele Fericirilor. Reintoarcere la Bethleem, cina si cazare.

Ziua 5: Vineri 26 iulie. IERIHON, Man. HOZEVA, Valea IORDANULUI,  Muntele CARANTANIA,

Dupa micul dejun plecam spre Ierihon, cea mai veche asezare atestata din lume ( 10,000 ani vechime). Măn. Sf. Gheorghe Hozevitul (Moaştele Sf. Ioan Iacob de la Hozeva), Peştera Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul de pe pârâul Kerit. Valea Iordanului – locul Botezului Domnului, dupa care imediat urcam pe jos Muntele Carantania, locul ispitirii Domnului nostru Iisus Hristos ( optional teleferic, 16 euro). Biserica Dudul lui Zaheu, Asezamantul Romanesc de la Jerihon.  Reintoarcere la Bethleem, cina si cazare.

Ziua 6: Sambata 27 iulie, IERUSALIM

Micul dejun, program liber in Ierusalim : cumparaturi in Cetate, vizita la Biserica Sfantului Mormant… Dupa-amiaza cazare la Hotel Capitol din Ierusalim ( langa Poarta Damascului, la 15 minute de mers pe jos de Biserica Sfantului Mormant). Cina si cazare. Slujba de noapte la Sfantul Mormant, intre orele 12 si 3 noaptea.

Ziua 7: Duminica 28 iulie, MAREA MOARTA, LOD

Dimineata, dupa micul dejun, timp liber la Marea Moarta, marea aflata  la 400 m sub nivelul Oceanului Planetar si care are o salinitate excesiva ( 33%), ceea ce permite plutirea corpurilor la suprafata apei. Dupa-amiaza la ora 15,00 plecare spre aeroportul din Tel Aviv, in drum se viziteaza Lod, la Biserica Sf Mare Mucenic Gheorghe – inchinare la mormantul Sf Gheorghe, pe proprietatea mamei sale, palestinianca. Prezentare la aeroport la ora 16,30, zbor la ora 19,30, se ajunge pe Aeroportul Otopeni la ora 22,20.

Pret:  699 euro/ grup de minim 45 pers;

730 euro / grup de 40 – 44 pers; 750 euro / grup 35 – 39 pers.

Pretul cuprinde :

  • Transport: avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti,
  • Autocar***, transfer aeroport sosire si plecare
  • Cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la Bethleem hotel 3*, Ierusalim Hotel Capitol 3*
  • Tipsuri pt personalul hotelurilor,si soferi
  • Documentatie
  • Preot insotitor, ghid specializat din partea agentiei de turism.

Pretul nu cuprinde:

Asigurare medicala, asigurare storno. Alte cheltuieli decat cele trecute la Pretul cuprinde.

NOTE:

  • Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii
  • In caz de forta majora ( razboi, calamitate etc) se vor parcurge obiectivele la care accesul este permis de fortele de ordine, agentia de turism nefiind raspunzatoare pentru nerealizarea, in parte sau total, din motive obiective, a programului si nu datoreaza daune materiale sau morale.
  • In cazul in care, din motive care tin de persoana in cauza, la granita / aeroport autoritatile statului refuza intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul tarii in cauza a unei / unor persoane din grup, agentia de turism nu este raspunzatoare de situatia creata si nu i se pot pretinde daune materiale sau morale. Persoana in cauza poate fi asistata de reprezentantul agentiei de turism pana la clarificarea situatiei, fara a afecta major programul grupului.
  • programul poate fi modificat in functie de orarul companiei aviatice sau de evenimente locale ( Israel), dar se incearca parcurgerea, cu buna intentie, a tuturor obiectivelor, indiferent de ordinea de vizitare

MIRIAM TURISM

Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180,

E-mail : miriamturism@yahoo.com, office@miriamturism.ro

Site: www.miriamturism.ro, Blog: http://miriamturism.wordpress.com/

Tags: , , , , ,