pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

ISRAEL: Veniti in Tara Sfanta! 2 – 7 feb 2015 ( 6 zile), 599 euro TOTUL INCLUS!


Sf Ioan Iacob HozevitulIn vacanta de iarna a elevilor, o invitatie de primavara in Tara Sfanta: un program de 6 zile, care cuprinde cele mai importante obiective ale crestinatatii, dar si cateva vizite mai deosebite ( Hebron, Samaria, Betania, Even Saphir) :

Ziua 1: Luni 2 feb 2015, INTAMPINAREA DOMNULUI – catre TARA SFANTA! 

NOTA: In drum spre Aeroportul Otopeni, pe distanta Sinaia – Bucuresti, scurte opriri la Manastire Caraiman si la Manastirea Sinaia (bonus pt pelerinii care calatoresc cu autocarul din Oradea la aeroport).

 

Intalnire la aeroportul Otopeni la ora 19,00 zbor Tarom la ora 20,55. Sosire la aeroportul din Tel Aviv la ora 23,30: BINE ATI VENIT IN TARA SFANTA! Transfer la Bethleem, Hotel Paradise 3*.

 

Ziua 2: Marti 3 feb. BETHLEEM, HEBRON, PUSTIUL IUDEII

Dimineata, dupa micul dejun, vizitam Hebron, Stejarul din Mamvri – locul in care Sf Treime S-a aratat Patriarhului Avraam sub forma celor Trei Ingeri (biserica se inchide la ora 12). Optional, in functie de situatia locala: Pestera Macpela, Mormintele Patriarhilor. Apoi plecam spre Pustiul Iudeii, la Manastirea Sf Sava ( marea lavra, sec V) si Man. Sf. Teodosie, incepatorul vietii de obste in Tara Sfanta. Betlehem: Biserica Naşterii Domnului. Cina si cazare in Bethleem.

 

Ziua 3: Miercuri 4 feb. (harti),  IERUSALIM

Dupa micul dejun, zi dedicata Ierusalimului: Muntele Măslinilor, locul Înălţării, Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor, Mormântul Maicii Domnului, Muntele Sion – Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina si  Mormantul Regelui David. Drumul Crucii, Biserica Sf. Mormânt. Cina, cazarea la Bethleem.

 

Ziua 4: Joi 5 feb, BETANIA, SAMARIA, EIN KAREM, IERUSALIM

Dupa micul dejun, Betania – mormantul lui Lazar. Samaria – fantana lui Iacob, locul intalnirii dintre femeia samarineanca si Iisus. En Karem: Locul naşterii Sf. Ioan Botezătorul, Izvorul şi Peştera Sf. Ioan Botezătorul, optional Even Saphir – izvorul si pestera Sf Ioan Botezatorul ( locul in care a copilarit).  Jerusalim, Man. LEMNUL SFINTEI CRUCI. Cina si cazare la Bethleem.

 

Ziua 5: Vineri 6 feb. (harti) GALILEEA, NAZARETH

Dupa micul dejun, plecare spre Galileea, locul in care Mantuitorul nostru si-a inceput propavaduirea. Muntele Tabor. Nazaret: Biserica Sf. Arh. Gavriil, şi Biserica romano-catolică – Bunavestire. Cana Galileii. Marea Galileii: Tabgha, Capernaum, Biserica Sf. Apostoli, Muntele Fericirilor. Reintoarcere la Bethleem, cina si cazare. Optional slujba de noapte la Bis Sf Mormant, intre orele 12 si 3 noaptea ( 15 eur, grup de min 15 pers).

 

Ziua 6: Sambata 7 feb IERIHON, Man. HOZEVA, Valea IORDANULUI,  Muntele CARANTANIA,Pustiul Hozevei

Dupa micul dejun plecam spre Ierihon, cea mai veche asezare atestata din lume ( 10,000 ani vechime). Măn. Sf. Gheorghe Hozevitul (Moaştele Sf. Ioan Iacob de la Hozeva), Peştera Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul de pe pârâul Kerit. Valea Iordanului – locul Botezului Domnului, dupa care imediat urcam pe jos Muntele Carantania, locul ispitirii Domnului nostru Iisus Hristos ( optional teleferic, 16 euro). Biserica Dudul lui Zaheu, Asezamantul Romanesc de la Jerihon.  Dupa-amiaza mergem la Tel Aviv, pe parcurs scurta oprire la Lod, la Biserica Sf Mare Mucenic Gheorghe – inchinare la mormantul Sf Gheorghe, pe proprietatea mamei sale, palestinianca.Tel Aviv, relaxare la malul Marii Mediterane. Transfer spre aeroport seara la ora 21. Zbor TAROM la ora 0,30, se ajunge la Bucuresti la ora 3,15.

 

Duminica 8 februarie 2015: OPTIONAL, plecare spre Manastirea Prislop, participare la Sfanta Liturghie si inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Vom aprinde la mormantul Parintelui o lumanare aprinsa cu o zi inainte la Mormantul Domnului din Ierusalim!

 

 

Pret:  599 euro/ persoana, grup de 40 persoane.

 

Pentru grupuri mai mici, pretul este:

 610 euro – grup de 35 – 39 persoane

630 euro – grup de 30 – 34 persoane

 660 euro – grup de 25 – 29 persoane

699 euro – grup de 20 – 24 persoane

 

 

Pretul cuprinde :

 • Transport: avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, compania TAROM
 • Autocar***, transfer aeroport sosire si plecare
 • Cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la Bethleem Paradise 3*
  • Tipsuri pt personalul hotelurilor,si soferi
  • Documentatie
  • Asistenta religioasa: Parintele Marian Marcus
  • Insotitor din partea agentiei de turism

 

Pretul nu cuprinde:

 • Activitatile optionale din Israel: transportul pt Slujba de noapte la Biserica Sf Mormant (15 euro, grup minim 15 pers).
 • Asigurare medicala, asigurare storno. Alte cheltuieli decat cele trecute la Pretul cuprinde.
 • Transportul in Romania

 

NOTE:

 • Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii
 • In caz de forta majora ( razboi, calamitate etc) se vor parcurge obiectivele la care accesul este permis de fortele de ordine, agentia de turism nefiind raspunzatoare pentru nerealizarea, in parte sau total, din motive obiective, a programului si nu datoreaza daune materiale sau morale.
 
 • In cazul in care, din motive care tin de persoana in cauza, la granita / aeroport autoritatile statului refuza intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul tarii in cauza a unei / unor persoane din grup, agentia de turism nu este raspunzatoare de situatia creata si nu i se pot pretinde daune materiale sau morale. Persoana in cauza poate fi asistata de reprezentantul agentiei de turism pana la clarificarea situatiei, fara a afecta major programul grupului.
 • programul poate fi modificat in functie de orarul companiei aviatice sau de evenimente locale ( Israel), dar se incearca parcurgerea, cu buna intentie, a tuturor obiectivelor, indiferent de ordinea de vizitare

 

 

MIRIAM TURISM

Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180,

E-mail : miriamturism@yahoo.com, office@miriamturism.ro

Site: www.miriamturism.ro, Blog: http://miriamturism.wordpress.com/

 

Tags: , , , , , , , , ,