pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

INDIA Sfantului Apostol Toma, SRI LANKA, NEPAL, TIBET


1 martie 2012

Motto:
De ma voi sui in cer, Tu acolo esti. De ma voi cobori in iad, de fata esti. De voi lua aripile mele de dimineata si de ma voi aseza la marginea marii, si acolo mana Ta ma va povatui si ma va tine dreapta Ta. Si am zis: „Poate intunericul ma va acoperi si se va face noapte lumina dimprejurul meu”. Dar intunericul nu este intuneric la Tine si noaptea ca ziua va lumina. Cum este intunericul ei, asa este si lumina ei. (Psalmul 138)

Binecuvântaţi pe Domnul toate lucrurile Lui; în tot locul stăpânirii Lui, binecuvintează suflete al meu pe Domnul. (Psalmul 102)

Program 1
Program 2

Program complet (Program 1 + Program 2):
SRI LANKA, INDIA, NEPAL, TIBET / 18 zile

– perioada: 1 – 18 martie 2012 (18 zile)
– program: 3 zile Sri Lanka, 7 zile India, 8 zile Nepal si Tibet
– avion : Bucuresti / Colombo, retur Kathmandu / Bucuresti
– pret estimat pentru grup mai mic de 10 pers: 3400 euro + bilet avion 800 euro + cazare Bahrain (50 euro sau se poate obtine gratuitate de la compania aviatica); total: 4200 euro
Pretul definitiv va fi afisat in cateva zile.

Pretul include:
Sri Lanka: cazare 2 nopti la hotel 4*, mic dejun si cina, transport cu mini-van pe toata durata sejurului, ghid vorbitor de limba engleza si sofer, la dispozitie pt intreaga perioada a sejurului, toate taxele legale ( 18%), avion Colombo – Chennai (Sri Lanka – India) , viza turistica pt Sri Lanka.
India, Nepal, Tibet
– programul din zilele 04-19,
– cazare hotel 3* ( conditii bune), 3 mese/zi,
– transferurile aeroport-hotel, transport auto la dispozitia grupului (aer conditionat)
– avion curse interne si externe: Colombo-Chennai, Chennai – Mumbai – Delhi – Kathmandu – Lhasa – Kathmandu , Pokhara – Kathmandu, dintre care 3 zboruri trans-Himalaya ( numarul mare de curse aviatice influenteaza direct pretul pelerinajului, suma totala: 1300 euro)
– safari, toate taxele de intrare la obiectivele turistice,
– ghid local vorbitor de limba engleza, insotitor din partea agentiei

Pretul nu include:
Sri Lanka: masa de pranz (~15 usd) la alegerea turistilor; taxe de intrare si pt fotografiere la obiectivele turistice; tipsuri/bacsisuri pt personalul local; cheltuieli personale; orice alte cheltuieli neincluse mai sus.
India, Nepal, Tibet:
– Taxe de viza si prelucrare acte pt India ( 50 euro), Nepal (25 USD) si Tibet (58 USD)
– Tips in India, Nepal, Tibet ( pt ghizi si soferi locali): 35 euro ( India) + 50 euro ( Nepal+Tibet)
Alte elemente necuprinse la „Pretul include”

Tags: , , , , , ,