pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

De 1 Mai in TARA SFANTA (4 zile) week-end 30 aprilie – 3 mai, 235 euro+avion


JerusalemWeek-end-ul de 1 Mai valorificat in cel mai duhovnicesc mod posibil: vizita de 4 zile in Tara Sfanta. Ne alaturam grupului care deja se afla in Israel si vizitam: Ierusalim, Ierihon, Manastirea Hozeva, Apa Iordanului, Hebron, Bethleem si Pustiul Iudeii!

 

PROGRAM:

Ziua 1, joi 30 aprilie: (Sf Ap Iacov, fiul lui Zevedeu): catre TARA SFANTA; IERUSALIM

In aceasta zi il pomenim pe Sf Ap Iacov, fratele Sf Apostol si Evanghelist Ioan, fii lui Zevedeu. Pescar din Galileea, Sf Ap Iacov cel Mare este unul dintre cei 12 Apostoli chemati de Domnul la ucenicie. Lasand mrejele de pescari si pe tatal lor, l-au urmat pe Iisus, iar dupa Invierea Domnului si Coborarea Duhului Sfant, Sf Iacov a propavaduit Evanghelia in Spania (moastele sale sunt la Santiago de Compostella).

 BINE ATI VENIT IN TARA SFANTA! Transfer in Ierusalim, timp liber. Apoi transfer in Bethleem cu autocarul grupului (care vine din Galileea), cina, cazarea la Bethleem, Hotel Paradis***

 

Ziua 2, vineri 1 mai (Sf Prooroc Ieremia):  HOZEVA, IERIHON, APA IORDANULUI

Ieremia a fost unul dintre cei patru mari prooroci ai Vechiului Testament ( Ieremia, IsaiaIezechiel, Daniel ). Şi-a desfășurat activitatea în secolele VII-VI î.Hr., timp de 40 de ani, sub domnia a cinci regi: Iosia (17 ani), Ioahaz (3 luni), Ioiachim (11 ani), Iehonia (3 luni) și Sedechia(11 ani). A fost contemporan cu distrugerea Ierusalimului și deportarea poporului ales în exil în Babilon (597 î.Hr.).

Dimineata, dupa micul dejun, plecam spre Pustiul Hozevei, vizita la Manastirea Sf Gheorghe Hozevitul, inchinare la moastele Sf Ioan Iacob Hozevitul Românul si la pestera Sf Ilie Tesviteanul de pe paraiul Kerit. Mergem apoi la Apa Iordanului, baie in locul Botezului Domnului. Manastirea Sf Gherasim de la Iordan, cu pestera in care a poposit Sfanta Familie in timpul fugii in Egipt. Intram apoi in Ierihon, cea mai veche asezare din lume, atestata documentar. Asezamantul Romanesc din Ierihon. Manastirea ortodoxa de pe Muntele Carantania, munte pe care Mantuitorul a postit 40 zile dupa Botezul Sau si apoi a fost ispitit de divol de trei ori (optional, urcare cu telegondola). Biserica Dudul lui Zaheu. Optional (in functie de timp): Retur la Bethleem, cina si cazare la Hotel 3*

 

Ziua 3, sambata 2 mai : HEBRON, BETHLEEM, PUSTIUL IUDEII

Dupa micul dejun vizitam: Hebron, manastirea ruseasca de la Stejarul din Mamvri, locul in care s-a aratat Sfanta Treime sub forma celor Trei Ingeri, Patriarhului Avraam si sotiei sale Saara. In functie de situatia concreta – vizita la pestera Machpela, al doilea loc de inchinare al evrelor , dupa Zidul Plangerii. Pestera adaposteste mormintele Patriarhilor Avraam, Isaac si Iacov si ale sotiilor lor (mai putin Rashela). Plecam apoi catre Pustiul Iudeii, vizite la Manstirea Sf Sava (tipic ca la Sfantul Munte Athos) si Mănăstirea Sf. Teodosie ( sec 4 – 5). Bethleem, Biserica Nasterii Domnului, cu grota in care s-a nascut Pruncul Iisus, apoi Grota Laptelui (pestera care a adapostit Sfanta Familie in timpul Fugii catre Egipt). Cina si cazarea la Bethleem, Hotel 3*.

Optional: slujba de noapte la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim (intre orele 12 si 3 noaptea).

 

Ziua 4, duminica 3 mai  : IERUSALIM

Zi libera in Ierusalim.  La ora 16,00 plecare spre Aeroportul Ben Gurion, zbor spre Romania la ora 20,05, se ajunge la Aeroportul Otopeni la ora 22.50 . TAROM

———————————————————————————————————————————————————————–

Pret: 235 euro+ avion, grup de 40 persoane.

 

Pentru un grup mai mare, pretul scade, devenind:

35 – 39 persoane in grup: 245 euro + avion

30 – 34 persoane in grup: 260 euro + avion

25 – 29 persoane in grup: 270 euro + avion

20 – 24 persoane in grup: 280 euro + avion

15 – 20 persoane in grup: 295 euro + avion

Supliment camera single: 60 euro.

Pretul cuprinde:

 • Autocar***, transfer aeroport plecare. La dispozitia grupului pe toata durata programului
 • Cazare cu mic dejun si cina la Bethleem (3 nopti), Hotel 3*
 • Intratre la obiectivele turistice cuprinse in program,
 • Taxiuri la Manastirea Sf Sava
 • Ghidaj specializat, preot insotitor
 • Carte cu material documentar.

Pretul nu cuprinde:

 • Transportul cu avionul Bucuresti -Tel Aviv – Bucuresti
 • Transferul de la aeroport la Ierusalim ( la sosire, optional 60 euro / taxi)
 • Slujba de nopate la  Sfantul Mormant ( 15 euro / persoana, minim 20 persoane participante)
 • Tipsuri (bacsisuri) pt sofer ( 10 euro/pers)
 • Masa de pranz
 • Asigurare medicala , Asigurare storno
 • Orice alte cheltuieli netrecute la rubrica “pretul cuprinde”.

Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii

NOTE :

 • Avans necesar pentru inscriere: 30% din valoarea programulu.
 • Banii se vireaza in contul firmei MIRIAM MI TOURISM SRL-D, dupa care se emit documentele legale ( factura, contract, asigurari – optional).
 • Moneda indicata la cumparaturi in toate aceste tari: USD.
 • Programul poate fi modificat in functie de orarul companiei aviatice sau de evenimente locale , dar se incearca, cu buna credinta, parcurgerea tuturor obiectivele, indiferent de ordinea de vizitare.
 • In caz de forta majora ( razboi, calamitate etc) se vor parcurge obiectivele la care accesul este permis de fortele de ordine, agentia de turism nefiind raspunzatoare pentru nerealizarea, in parte sau total, din motive obiective, a programului si nu datoreaza daune materiale sau morale.
 • In cazul in care, din motive care tin de persoana in cauza, la granita / aeroport autoritatile statului refuza intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul tarii in cauza a unei / unor persoane din grup, agentia de turism nu este raspunzatoare de situatia creata si nu i se pot pretinde daune materiale sau morale. Persoana in cauza poate fi asistata de reprezentantul agentiei de turism pana la clarificarea situatiei, fara a afecta major programul grupului.
 • Firma MIRIAM MI TOURISM SRL-D, cod fiscal: 32941191, cont in euro la Raiffeisen Bank, RO45 RZBR 0000 1659 1530, cont in lei RO40 RZBR 0000 1659 1523 . Depunerea avansului / contravalorii pelerinajului se face la orice agentie Raiffeisen Bank din tara, direct la ghiseu, fara comision. Primiti dovada platii in contul firmei. Dupa depunere emitem factura fiscala, contractul cu turistul si asigurarea storno – optional; actele se trimit prin email, prin posta sau se inmaneaza personal in momentul inceperii programului.

 

MIRIAM MI TOURISM

Romania, Poiana Sarata Nr 244, Jud Bacau

Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180, E-mail : miriamturism@yahoo.com,

Site: www.miriamturism.ro, Blog: http://miriamturism.wordpress.com/

 

 

 

Tags: , , , , ,