pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

WEEK-END: BOBOTEAZA LA APA IORDANULUI !


Perioada: 17 – 20 ianuarie 2013,  Pret: 495 euro, totul inclus!

” Şi în zilele acelea, Iisus a venit din Nazaretul Galileii şi s-a botezat în Iordan, de către Ioan. Şi îndată, ieşind din apă, a văzut cerurile deschise şi Duhul ca un porumbel coborându-Se peste El. Si glas s-a făcut din ceruri: Tu eşti Fiul Meu cel iubit, întru Tine am binevoit.” (Marcu, 1, 9-11)

Programul:

Joi 17 ian 2013 – IERUSALIM

Intalnire cu reprezentantul agentiei si cu preotul insotitor pe Aeroportul Otopeni la ora 7,30, zbor ELAL la ora 10,45. Se ajunge in Tel Aviv la ora 13,20. BINE ATI VENIT IN TARA SFANTA!

Prima vizita: Lod – mormantul Sf Mare Mucenic Gheorghe) pe proprietatea mamei sale, palestinianca), apoi mergem in IERUSALIM, pentru a vizita Grădina Ghetsimani – Biserica Naţiunilor, Mormântul Maicii Domnului. Parcurgem DRUMUL CRUCII, ajungem la BISERICA SF. MORMÂNT. Cina si cazare in Bethleem, hotel 3*.

Vineri – BOBOTEAZA LA APA IORDANULUI ! IERIHON, PUSTIUL IORDANULUI

Dupa micul dejun ne indreptam spre zona Ierihonului – cea mai veche asezare a lumii, atestata documentar ( de 10,000 ani). La ora 10 patricipam la procesiunea de Boboteaza de la Raul Iordan, la locul Botezului Domnului, slujba oficiata de de catre Patriarhul Ierusalimului, impreuna cu membrii Sf Fratii a Sf Mormant, precum si cu alti arhierei din tari crestin-ortodoxe. Manastirea Sf Gherasim de la Iordan. Muntele Carantania, locul ispitirii Domnului nostru Iisus Hristos (optional: urcarea cu telefericul). Optional, in functie de timp: Mănăstirea Sf. Gheorghe Hozevitul, Moaştele Sf. Ioan Iacob de la Hozeva, Peştera Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul de pe pârâul Kerit. Biserica Dudul lui Zaheu din Jerihon. Cina, cazarea la Bethleem, hotel 3*.

Sambata – BETHLEEM, PUSTIUL IUDEII, IERUSALIM.

Optional, dimineata la ora 7 mergem la Sf Liturghie la Biserica Naşterii Domnului din Bethleem. Micul dejun, apoi ne indrepram spre Pustiul Iudeii, la Manstirea Sf Sava ( in care au acces doar barbatii – ca la Sf Munte Athos), Mănăstirea Sf. Teodosie ( incepatorul vietii de obste in Tara Sfanta, sec 5) si, in functie de timp, Câmpul Păstorilor. Vizitam Ein Karem, locul nasterii Sf Ioan Botezatorul.

Dupa amiaza revenim in Ierusalim,  pt a vizita Muntele Măslinilor: locul Înălţării, Biserica Tatal Nostru. Timp liber in Cetatea Ierusalimului, Cina, cazarea la Bethleem, hotel 3*.

Optional: slujba de noapte la Sfantul Mormant.

Duminica – MUNTELE TABOR; GALILEEA

Dupa micul dejun, la ora 8,00 plecare spre Galileea, locul inceputului propavaduirii Domnului. Prima vizita, Muntele Tabor, locul Schimbarii la Față a Mântuitorului. Apoi vizitam Nazaretul, Biserica Sf. Arh. Gavriil ( Izvorul BuneiVestiri). Continuam cu Marea Galileii: Tabgha – locul inmultirii celor 5 paini si 2 pesti si locul Pescuirii Minunate ( scurt ragaz pt a intra in Marea Galileii). Cel tarziu la ora 14, plecare spre aeroport, prezentare la ora 16,30, zbor Elal la ora 19,30. Se ajunge la Bucuresti duminica seara la ora 22,30.

_________________________________________________________________________________

Pretul programului:

PERSOANE /grup 45 40 35 30 25
PRET / euro 495 499 510 520 540

Pretul cuprinde :

 • Avion Bucuresti-Tel Aviv si retur, toate taxele incluse (275 euro, valoarea inclusa in pret; daca aceastra se mareste, se adauga diferenta la pretul final)
 • Autocar***, transfer aeroport sosire si plecare,
 • Cazare cu demipensiune ( mic dejun si cina) la hotel 3 in Bethleem, 3 nopti
 • Preot insotitor, ghid specializat
 • Tipsuri

Pretul nu cuprinde:

 • Asigurare medicala, asigurare storno (optionale)
 • Orice alte cheltuieli personale sau netrecute la rubrica “pretul cuprinde”.

  _____________________________________________________________________________________________________

  MIRIAM TURISM

  Poiana Sarata nr 244, Jud Bacau

  Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180, fax : 0234.337.990.

  E-mail : miriamturism@yahoo.com, office@miriamturism.ro

  Site : www.miriamturism.ro

  Tags: , , , ,