pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

UCRAINA, Hram la Lavra Poceaev, 27-29 Aug 2021 (week-end), de la 195 euro (grup microbuz)


Marele praznic al Adormirii Maicii Domnului (stil vechi), hram la Lavra Poceaev – locul in care Maica Domnului s-a aratat in sec al XII-lea!

Un program scurt, de 3 zile / 2 nopti, dar foarte intens duhovniceste!

 

PROGRAM:

Plecari / sosiri : Bucuresti, Bacau, Suceava. 

Ziua 1 – Vineri: PLECARE (500 km)

Ora 17:30 plecare din Bacau, Suceava – scurta vizita la Manastirea Sf Ioan cel Nou de la Suceava. Granita Siret, apoi parcurs de noapte, dimineata devreme se ajunge la Lavra Poceaev (parcurs de noapte).

Ziua 2 – Sambata: HRAM LA LAVRA POCEAEV

Lavra Adormirea Maicii Domnului, Poceaev – in sec 12 Maica Domnului se arata sub forma unui stalp de foc, catorva calugari care se retrasesera in padure. Urma piciorului ei s-a imprimat pe piatra, iar de sub piatra a aparut un izvor tamaduitor. Prima atestare scrisa : 1527. Este una dintre cele trei mari lavre (manastiri importante) din Ucraina / Rusia Mica. 

Dimineata devreme ajungem la Lavra Poceaev , pentru participare la marele pranzic al +Adormirii Maicii Domnului (pe stil vechi), hram la Lavra Poceaev.  Program in manastire, puncte de interes:

Urma piciorului Maicii Domnului pe piatra, izvorul sfant

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Poceaev

Moastele Sf Iov si ale Sf Amfilohie.

Pestera Sf Iov (sec 16; in care sfantul Iov a trait 40 de ani, se spune ca atunci cand se ruga, se auzeau ingerii cantand)

Cazare la hotel 3* in Poceaev. 

Ziua 4 – Duminica : Spre Romania

Dupa participarea la Sfanta Liturghie (+Taierea Capului Sf Prooroc Ioan Botezatorul, stil nou, post), plecare spre Romania. In functie de timp, vizite la la Manastirile Banceni si Boian, inchinare la Icoana Maicii Domnului care a plans.

Conditie de ajuns in granita: maxim 72 ore de la intrarea in Ucraina.

Retur pe ruta Suceava – Bacau.

———————————————————————————-

PRET, in functie de marimea grupului

195 euro / grup 07 pers

215 euro / grup 06 pers

240 euro / grup 05 pers

299 euro / grup 04 pers

Supliment single: 20 euro.

PRETUL CUPRINDE

Cazari, 1 noapte: Poceaev, hotel 3*  (fara mic dejun)

Transport cu microbuz turistic (din Bacau)

Ghid,  translator de limba rusa

Asigurarea medicala si Testul rapid pt Covid19 nu sunt incluse in pret.

DOCUMENTE NECESARE:

Pasaport valabil (minim 3 luni),

Asigurare medicala care acopera riscul Covid19,

Test rapid sau PCR negativ (maxim 72 h inainte de granita)

Conditionari Covid 19

Ucraina pe Lista verde: test rapid sau PCR (negativ) sau vaccin complet – document semnat si stampilat de medicul care a efectuat vaccinul. Asigurare medicală pt Ucraina.

La retur fără carantină.

Începând cu 5 august 2021, la intrarea în Ucraina, cetățenii străini trebuie să instaleze pe telefonul mobil și să activeze aplicația guvernamentală „Vdoma” (“Вдома” – “Acasă”), prin care se urmărește respectarea auto-izolării. Aplicația începe urmărirea după 72 de ore (3 ZILE) de la trecerea frontierei, dacă persoana nu a obținut un rezultat negativ la un alt test RT-PCR sau test antigen rapid, efectuat după intrarea în Ucraina.

Nu este necesară instalarea aplicației „Acasă” și prezentarea unui test negativ RP-PCR la intrarea în Ucraina pentru cetățenii străini care fac dovada unui curs complet de vaccinare împotriva COVID-19 cu un vaccin aprobat de OMS cu un document care poartă semnătura medicului care a administrat vaccinul și ștampila unității medicale unde a fost efectuată vaccinarea. În consecință, adeverința de vaccinare sau certificatul de vaccinare emise în România care nu poartă semnătura medicului și ștampila unității medicale nu pot fi utilizate pentru exceptarea de la obligația prezentării la intrarea în Ucraina a unui test negativ sau instalării aplicației „Acasă” și efectuarea unui alt test, imediat după intrarea pe teritoriul Ucrainei.

————————————–

INFORMATII SI INSCRERI:

Ag. MIRIAM TURISM
Poiana Sarata Nr 244, Jud Bacau
Licenta tour-operator nr 1790/2019
Tel: 0723.645.180 sau 0234.337.990
Email: miriamturism@yahoo.com
office@miriamturism.ro
Site: www.miriamturism.ro

Tags: , , , ,