pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

RUSIA, la Sf Serafim de Sarov! 1 – 6 mai (5zile), 360 euro + avion


diveevo-sf-serafim-de-sarovIn mini-vacanta de 1 Mai, va propunem un program scurt, concentrat si ieftin: Rusia, la Sf Serafim de Sarov!

Avion, 5 zile, conditii de hotel 3* cu mic dejun.

Ne inchinam: Icoanei Maicii Domnului din Vladimir (pictata de Sf Ap si Ev Luca in timpul vietii Maicii Domnului), Sf Matrona, Sf Serghie de Radonej, Sf Teofan Zavoratul, Sf Petru si Fevronia (ocrotitorii familiei), Sf Serafim de Sarov ( 2 cazari la Diveevo).

Vizitam: Galeriile Tretiacov, Catedrala Sf Vasile Blajenii, Piata Rosie si Kremlinul din Moscova (UNESCO), Lavra Sfintei Treimi a Sf Serghie de Radonej (UNESCO), Vladimir (prima capitala a Rusiei, sec XII), Murom, Manastirea Diveevo, Manastirea Noul Ierusalim.

——————————————-

PROGRAM (5 zile / 5 nopti):

Ziua 1: Luni 1 mai 2017 Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 11:40, zbor la Moscova la ora 13:40, se ajunge la ora 16:40. BINE ATI VENIT IN RUSIA! Transfer, cazare hotel 3*.

ZIUA 2, Marti 2 mai : MOSCOVA Zi dedicata Moscovei: Incepem inchinandu-ne la moastele sfintei protectoare a Moscovei, Sfanta Matrona. Apoi vizitam: Galeriile Tretiacov, Galeria Rubliov, icoana Sf Treime pictata de Sf Andrei Rubliov si icoana originala Maica Domnului din Vladimir (cea mai venerata icoana a poporului rus). Catedrala Mantuitorului, Piata Rosie si Kremlinul (patrimoniul UNESCO), Catedrala Vasilii Blajenii, Gradinile Alexander. Timp liber. Cazare la Serghiev Posad hotel 3*.

ZIUA 3: Miercuri 3 mai: MOSCOVA, VLADIMIR, MUROM, DIVEEVO

Sf SERGHIE DE RADONEJ (1314 – 1392) primul mare sfant al Rusiei, este cinstit de rusi ca şi Sf Serafim de Sarov. Ca duhovnic al domnului Dimitrie Donskoi, Sf Serghie de Radonej il povatuieste pe acesta sa lupte impotriva tatarilor (necrestini) cu credinta in Dumnezeu, dupa care Rusia ca stat este aşezata sub semnul Sf Treimi. Sf Serghie de Radonej a fost declarat patron al statului rus in anul 1422. Lavra Sf Treimi a Sf Serghie de Radonej, manastirea ţarilor Rusiei si locul in care functioneaza si in prezent Academia Teologica Rusa, cuprinde o biserică decorată la 1425 de pictorii Daniel cel Negru şi de Sf Andrei Rubliov. Pentru aceasta biserica a pictat Sf Andrei Rubliov icoana Sfintei Treimi, cea mai celebra icoana a ortodoxiei.

Dimineata la ora 6 participare la slujba acatistului (singurul moment din zi cand se deschide racla Sf Serghie) si la Sf Liturghie la Lavra Sfintei Treimi. Dupa micul dejun, la ora 8,30 plecam pe traseul Inelului de Aur. Vizitam : Vladimir – prima capitala a Rusiei (sec 12), cu Catedrala Adormirii Maicii Domnului – prima biserica crestina din Rusia. Murom – Man. Schimbarea la Faţã si Man. Bunavestire, Sfintii Petru si Fevronia (ambii odihnesc in aceeasi racla, binecuvatarea familiei crestine), ne inchinam la moa -stele Sf. Constantin, Mihail si Teodor (tatal si fiii). Seara ajungem in zona Diveevo, cazare la hotel 2-3*

ZIUA 4: Joi 4 mai: Sf SERAFIM de SAROV

SF SERAFIM DE SAROV, marele cuvios si staret, cel mai iubit sfant al Rusiei; ascet, iubitor al tacerii, pustnic, rugator, cel care a stat 1000 de zile si nopti in rugaciune pe o piatra, iar in timpul vietii i s-a aratat Maica Domnului de 12 ori…

Program: acatistul Sf Serafim de Sarov si Sfanta Liturghie. Vizita in „pustia de aproape” la izvorul tamaduitor al Sf Serafim de Sarov, baie in apele tamaduitoare. Procesiunea zilnica Drumul Maicii Domnului ( Kanafka ). Cazare la hotel .

ZIUA 5: Vineri 5 mai: spre MOSCOVA Dimineata participare la Sfanta Liturghie, iar la ora 11:00 plecarea spre Moscova (475 km). Pe traseu, oprire pentru inchinare la moastele Sf Teofan Zavoratul. Cazare la Moscova, hotel 3*.

PLECARE : Sambata 6 mai Prezentare la aeroport la ora 07:15, zbor la ora 09:15, la Bucuresti la ora 12:25. ————————————————————————————————————

DOSAR pt viza:
Cerere-tip ( format electronic), 1 foto tip pasaport, Pasaport in original – valabil inca 6 luni de la data plecarii, Invitatia din Rusia (asigurata de agentie, cost inclus in pret), Asigurare medicala emisa de o firma agreata de Consulatul Rusiei.

——————————————

PRET: 360 euro + avion (grup 40 pers)

Pt grup mai mic: 370 euro (grup 35-39 pers) / 390 euro (grup 30-34 pers) / 410 euro (grup 25-29 pers) / 450 euro (grup 20-24 pers) .

Se adauga pretul avionului.

PRETUL CUPRINDE

Transport terestru in Rusia, autocar clasificat turistic

Transfer aeroport / hotel / aeroport

Cazari in hoteluri 3* (loc in camera dubla) cu mic dejun

Invitatie / suport de viza Rusia

Procedura de obtinere a vizei (obtinem viza pentru Dumneavoastra)

Insotitor din partea agentiei de turism, preot si traducator

PRETUL NU CUPRINDE

Bilete avion (135-220 euro, in functie de data achizitiei)

Taxa de viza (total 75 euro)

Mese (cu exceptia micului dejun)

Bilete de intrare la obiective turistice si muzee (15 euro)

Asigurarea medicala

Orice alte cheltuieli in afara celor incluse la Pretul cuprinde.

———————————————

Informatii si inscrieri: 

Ag. MIRIAM TURISM
Poiana Sarata Nr 244, Jud Bacau
Licenta tour-operator nr 4270/2010
Tel: 0723.645.180 sau 0234.337.990
Email: miriamturism@yahoo.com
office@miriamturism.ro
Site: www.miriamturism.ro

Tags: , , , , , ,