pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

RUSIA, 5 zile: SERPUHOV, MOSCOVA, DIVEEVO (Sf Serafim), 20-24 sept 2019, Pret: 340 euro+avion


Va propunem un program in Rusia foarte scurt (5 zile), cu avionul, dar in care putem rezolva probleme de viata importante! Vizitam: Serpuhov – Icoana Maicii Domnului Potirul Nesecat, izbavitoare de patimile betiei, fumatului (si alte adictii), Moscova – Sf Matrona (grabnic ajutatoare in problemele de zi cu zi), Lavra Serghiev Posad – Sf Serghie de Radonej (luminarea mintii, rezolvarea problemelor cu autoritatile si nu numai acestea), Murom – Sf Petru si Fevronia (ocrotitorii casatoriei, ai familiei crestine), Diveevo – Sf Serafim de Sarov, cel mai iubit sfant al Rusiei pravoslavnice!

PROGRAM:

Ziua 1:  Vineri 20 sept 2019 : MOSCOVA, SERPUHOV

Zbor spre Moscova, din Bucuresti. Intalnire la aeroportul Otopeni la ora 00:00, zbor la ora 01:55 / 05:05 la Moscova. BINE ATI VENIT IN RUSIA!

Preluarea grupului cu autocarul, plecare la SERPUHOV. Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Potirul Nesecat, izbavitoare de patima betiei. Retur la Moscova, scurta vizita la Piata Rosie, pranz la o autoservire in Magazinul GUM. Cazare la hotel, cina, odihna.

ZIUA 2, Sambata 21 sept :  MOSCOVA

Zi dedicata Moscovei: Incepem inchinandu-ne la moastele sfintei protectoare a Moscovei, Sfanta Matrona. Apoi vizitam: Piata Rosie si Kremlinul (patrimoniul UNESCO), Catedrala Vasilii Blajenii. Catedrala Mantuitorului, cea mai mare catedrala a ortodoxiei. Seara, Serghiev Posad, cazare la hotelul Lavrei 3*.

Ziua 3: Duminica 22 sept : MOSCOVA, VLADIMIR, MUROM, DIVEEVO

Sf SERGHIE DE RADONEJ (1314 – 1392) primul mare sfant al Rusiei, este cinstit de rusi ca şi Sf Serafim de Sarov. Ca duhovnic al domnului Dimitrie Donskoi, Sf Serghie de Radonej il povatuieste pe acesta sa lupte impotriva tatarilor (necrestini) cu credinta in Dumnezeu, dupa care Rusia ca stat este aşezata sub semnul Sf Treimi. Sf Serghie de Radonej a fost declarat patron al statului rus in anul 1422. Lavra Sf Treimi a Sf Serghie de Radonej, manastirea  ţarilor Rusiei si locul in care functioneaza si in prezent Academia Teologica Rusa, cuprinde o biserică decorată la 1425 de pictorii Daniel cel Negru şi de Sf Andrei Rubliov. Pentru aceasta biserica a pictat Sf Andrei Rubliov icoana Sfintei Treimi, cea mai celebra icoana a ortodoxiei.

Dimineata la ora 6 participare la slujba acatistului (singurul moment din zi cand se deschide racla Sf Serghie) si la Sf Liturghie la Lavra Sfintei Treimi. Dupa micul dejun, la ora 8,30 plecam pe traseul Inelului de Aur. Vizitam : Vladimir – prima capitala a Rusiei (sec 12), cu Catedrala Adormirii Maicii Domnului – prima biserica crestina din Rusia. Murom Man. Schimbarea la Faţã si Man. Bunavestire, Sfintii Petru si Fevronia (ambii odihnesc in aceeasi racla, binecuvatarea familiei crestine), ne inchinam la moa -stele Sf. Constantin, Mihail si Teodor (tatal si fiii). Seara ajungem in zona Diveevo, cazare la hotel 2-3*

Ziua 4: Luni 23 sept : Sf SERAFIM de SAROV

Sf Serafim de Sarov, marele cuvios si staret, cel mai iubit sfant al Rusiei; ascet, iubitor al tacerii, pustnic, rugator, cel care a stat 1000 de zile si nopti in rugaciune pe o piatra, iar in timpul vietii i s-a aratat Maica Domnului de 12 ori. .

Program: acatistul Sf Serafim de Sarov si Sfanta Liturghie. Vizita in „pustia de aproape” la izvorul tamaduitor al Sf Serafim de Sarov, baie in apele tamaduitoare. Procesiunea zilnica Drumul Maicii Domnului ( Kanafka ). Cazare la hotel .

Ziua 5: Marti 24 sept: spre MOSCOVA

Dimineata participare la Sfanta Liturghie, iar la ora 08:30 plecarea spre Moscova (475 km). Seara zbor spre Bucuresti , zbor la ora 20:55 / 00:15 la Otopeni.

——————————————————

PRET: 340 euro + avion (grup 45 pers)

Pt grup mai mic:
350 euro (grup 40-44 pers)
370 euro (grup 35-39 pers)
390 euro (grup 30-34 pers)
430 euro (grup 25-29 pers)
475 euro (grup 20-24 pers)
550 euro (grup 20-24 pers)
Se adauga pretul avionului.

PRETUL CUPRINDE
Transport terestru in Rusia, autocar clasificat turistic
Cazari in hoteluri 3*, (loc in camera dubla)
Masa: mic dejun, cina la Moscova
Invitatie / suport de viza
Procedura de obtinere a vizei (obtinem viza pt Dv)
Insotitor din partea agentiei de turism, preot si traducator

PRETUL NU CUPRINDE
Bilete avion
Taxa de viza
Mese (pranz, Cina-exceptie Moscova)
Bilete muzee (25 euro)
Asigurarea medicala
Orice alte cheltuieli in afara ce-lor incluse la Pretul cuprinde.

——————————–

Informatii si inscrieri:

Ag. MIRIAM TURISM
Poiana Sarata Nr 244, Jud Bacau
Licenta tour-operator nr 1790/2019
Tel: 0723.645.180 sau 0234.337.990
Email: miriamturism@yahoo.com
office@miriamturism.ro
Site: www.miriamturism.ro

Tags: , , , , ,