pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

REVELION la SANKT PETERSBURG! Perioada: 28 dec-1 ian 2020 (5z), Pret: 440 euro + avion


PENTRU TURISTI INDIVIDUALI !

Imperialul Sankt Petersburg, la cumpana dintre ani, in noaptea polara!

Un program scurt (de 5 zile) si intens, in care simtim pulsul fostei capitale imperiale in perioada sarbatorilor de iarna rusesti: vizitam palate si muzee celebre, ne plimbam cu sania trasa de trei cai (troika) si, daca dorim, putem ajunge si pana la … Sfanta Xenia! Iarna!

Bine de stiut:

VIZA electronica este GRATUITA!

VREMEA la Sankt Petersburg in perioada Revelionului 2020: +1 grd C / -7 grd C ; si ninge!

Program:

Z1: Sambata 28 dec 2019

Sosire la aeroport, BINE ATI VENIT IN RUSIA!

Transfer la hotel, cazare, timp liber.

Z2: Duminica 29 dec 2019

Mic dejun la hotel (cine doreste, poate participa la prima Sfanta Liturghie la Catedrala Kazanskaya – la ora 7)

TUR DE ORAS (3 ore) 

O prezentare a fostei capital imperiale a Rusiei, cu minunatele sale palate si gradini, locuri istorice intrate acum in patrimoniul UNESCO. Veti auzi istorii interesante si veti  putea face fotografii absolut special pe Bulevardul Nevsky, la Catedrala Kazanskaya, Palatul de Iarna, Insula Vasilievsky, Catedrala Sf Isaac, Fortareata Sfintilor Petru si Pavel, Piata Senatului si Piata Palatului.

FORTAREATA SFINTILOR PETRU SI PAVEL

Fortareata Sf Petru si Pavel este locul de nastere al orasului Sankt Petersburg, iar acum este sediul unor muzee care arata splendida istorie a nasterii si dezvoltarii acestui oras minunat. Catedrala Sf Petru si Pavel  este cea mai inalta cladire din centrul vechi si locul de inmormantare a membrilor familiei regale, inclusive al Tarui Petru cel Mare. Fortareata a fost folosita si ca inchisoare politica, in sec al XIXlea fiind cea mai importanta inchisoare politica din Rusia.

Pranz la restaurant 

ERMITAJ. PALATUL DE IARNA (colectia principala) 

Greu de imaginat o vizita in Sankt Petersburg, fara a vizita unul dintre cele mai faimoase muzee ale lumii – Muzeul Ermitaj din Palatul de Iarna, fosta resedinta a familiei tarilor Rusiei. Colectiile muzeului ocupa 5 cladiri istorice din palat si numara mai mult de 3 milioane de exponate. Camerele palatului, decorate cu marmura si aur, reprezinta un fundal pretios pentru aceste minunate colectii.

Timp liber pentru cina.

Cazare la hotel in Sankt Petersburg.

Z3: Luni 30 dec 2019

Mic dejun la hotel 

PAVLOVSK (PALATUL SI PARCUL) 

Fosta resedinta a Tarului Pavel I si una dintre cele mai mari gradini in stil englezesc din Europa sunt localizate la 3 km de orasul Puskin (UNESCO). Aici puteti vizita palatul ridicat in stil clasic, la finalul secolului al XVIII-lea. Parcul este divizat in 7 zone diferite, cu pavilioane frumos ornamentate. Vizita va va lua ceva timp, datorita marimii parcului. Biserica Sf Petru si Pavel si statuia Tarului Pavel I de la intrare completeza minunat ansamblul architectural si peisagistic. 

PLIMBARE CU SANIA IN PARCUL PAVLOVSK 

Troika, sania trasa de 3 cai, este traditionala in Rusia. A aparut mai intai in sec al XVIII-lea si era folosita mai ales de elite. De atunci, a devenit unul dintre simbolurile tarii si astazi fiecare se poate simti ca un tar, plimbandu-se in troika in Parcul Pavlovsk, acoperit de zapada!  Bucurati-va si Dumneavoastra!

Pranzul la restaurant.

CATEDRALA SF. ISAAC

Catedrala Sf Isaac este cea mai mare catedrala din Sankt Petersburg si una dintre cele mai mari catedrale ortodoxe din lume. A fost construita timp de 40 de ani, in cinstea Sf Isaac, sfantul in a carui zi de pomenire s-a nascut Petru cel Mare. Astazi este una dintre cele mai impresionante monumente din centrul metropolei. In 1931 a fost transformata in muzeu de catre sovietici, iar in 2017 Guvernatorul St Petersburgului a redat-o Bisericii Ortodoxe Ruse. Este si acum muzeu, dar se oficiaza si slujbe. Veti fi impresionati de interiorul sau opulent.

Cazare la hotel in Sankt Petersburg.

Z4: Marti 31 dec 2019

Mic dejun la hotel.

BISERICA MANTUITORULUI INSANGERAT

Acesta biserica comemoreaza asasinarea Tarului Alexandru al II-lea, fiind situata exact pe locul in care acesta a fost omorat. Ca sa vizitati aceasta biserica decorata in stil traditional rusesc, veti merge pe jos de-a lungul Canalului Griboedov. Interiorul bisericii reprezinta o capodopera a artei mozaicarilor locali, toate scenele fiind realizate in mozaic auriu sau multicolor.

CATEDRALA KAZANSKAYA

Catedrala Kaszanskaya a fost ridicata in anul 1811 si este asociata victoriei Rusiei in fata lui Napoleon. Catedrala este realizata in stil rusesc, dar fatada sa, cu cele 96 de coloane, aminteste de Catedrala Sf Petru din Roma. Icoana Maicii Domnului  de la Kazan, protectoarea familiei crestine, este una dintre cele mai iubite icoane ale Maicii Domnului din Rusia.

Pranz la restaurant.

BULEVARDU NEVSKI 

Nevski Prospect / Buevardul Nevski a fost intotdeauna principal artera comerciala a Sankt Petersburgului, care aminteste de cele mai importante evenimente istorice ale fostei capitale imperiale. Pe ambele parti ale bulevardului sunt adevarate opera de arta arhitecturala, fiecare cladire avand povestea sa.

Turul pietonal va va arata o parte din comorile Sankt Petersburgului: Podul Anichkov, Gradinile Ecaterinei cu monumentul sau din fata Teatrului Alexandrinsky, Biserica Mantutorului Insangerat, Catedrala Kazanskaya, Piata Regala cu Ermitajul, Amiralitatea, Catedrala Sf Isaac si multe altele. Pe strazi veti intalni muzicieni, artisti, clovni care va vor face sa simtiti atmosfera unica, creativa a orasului. Chiar si Tarilor Rusiei le placea sa se plimbe pe Nevski Prospect – acum veti merge pe urmele pasilor lor!

PIATA DE CRACIUN 

OPTIONAL: CINA DE REVELION 

LA MULTI ANI 2020!

Cazare la hotel in Sankt Petersburg.

Z5: Miercuri 1 ianaurie 2020

Mic dejun la hotel

Transfer la aeroport

Zbor spre casa

———————————-

PRET, pachet servicii (5 zile / 4 nopti)

Perioada: 28 decembrie 2019 – 1 ianuarie 2020

Loc in camera dubla: 440 euro

Supliment de single: 190 euro

Cina de Revelion: 199 euro / persoana

Pretul include

Cazare 4 nopti in hotel 4* (Park Inn Nevski sau similar)

Transportul pe durata programului

Ghid vorbitor de limba engleza

Mese, conform porgramului: 4 mic dejun si 3 pranz

Biletele de intrare la obiectivele cuprinse in program

Invitatie pentru viza (la cerere)

Pretul nu include

Biletul de avion

Mesele, cu exceptia celor mentionate

Tichetele pentru fotografiat sau filmat

Tips (bacsis pentru ghid)

Taxele de viza pentru Rusia  (daca se cere viza)

Taxele de expeditie / curier documente

Programele optionale


NOTE:

GHID: Programul se adreseaza turistilor individuali. La Sankt Petersburg grupul de turisti straini este reunit de un ghid rus, vorbitor de limba engleza. Toate obiectivele cuprinse in program sunt parcurse cu ghid.

VIZA turistica pentru zona Sankt Petersburg este gratuita si se obtine electronic, cu cel mult 20 zile inainte de plecare. Avionul nu trebuie sa aiba escala in Moscova (prima intrare in Rusia trebuie sa fie Sankt Petersburg).

—————————–

INFORMATII SI INSCRERI:

Ag. MIRIAM TURISM
Poiana Sarata Nr 244, Jud Bacau
Licenta tour-operator nr 1790/2019
Tel: 0723.645.180 sau 0234.337.990
Email: miriamturism@yahoo.com
office@miriamturism.ro
Site: www.miriamturism.ro

Tags: , , ,