pelerinaje in rusia pelerinaje in ucraina pelerinaje in grecia pelerinaje in israel pelerinaje in egipt pelerinaje in europa pelerinaje pe alte continente pelerinaje in romania

ISRAEL & SINAI: de la Schimbarea la Fata la Adormirea Maicii Domnului. 17/25 aug 2017 (9 zile), 950 euro


Tabor 1

Schimbarea la Fata pe Muntele Tabor si Adormirea Maicii Domnului in Ierusalim: iata doua mari praznice imparatesti, pe care va invitam sa le sarbatoriti in Tara Sfanta! Cu ocazia procesiunilor prilejuite de aceste mari sarbatori crestine, in fiecare an, Dumnezeul nostru cel Viu se implica direct in realitatea lumii de azi (ochi sa avem, sa vedem!): pe Muntele Tabor apare norul prin care Dumnezeu Tatal a vorbit Sfintilor Apostoli, iar in Ierusalim, la procesiunea de noapte care o conduce pe Maica Domnului spre mormantul sau din Gradina Getsimani, apar norii pe care sfintii apostoli au fost adusi la inmormantare, din toate colturile pamantului, unde propavaduiau Evanghelia! Si toate aceste minuni au loc in luna august, cea mai torida luna a anului in Orientul Mijlociu, zona in care norii si ploaia isi fac simtita prezenta doar… prin ianuarie-februarie!

Intre cele doua praznice imparatesti pe care va invitam sa le sarbatoriti in Tara Sfanta, o scurta vizita in Muntele Sinai completeaza intalnirea cu Moise si Ilie, proorocii Vechiului Testament, prezenti pe Muntele Tabor la momentul Schimbarii la Fata a Mantuitorului nostru!!

———————————————————————-

PROGRAM:

Ziua 1, Joi 17 august 2017: plecare catre Tara Sfanta

Intalnire pe aeroportul Otopeni la ora 18.30, zbor Tarom la ora 20.55, se ajunge in Tel Aviv la ora 23.30. Transfer la Ierihon, cazare hotel 3*. 

Ziua 2 Vineri 18 august : GALILEEA, TABOR

Dupa micul dejun, plecare spre Marea Galileii: Tabgha, Capernaum, Biserica Sf. Apostoli, Muntele Fericirilor. Plecare spre Nazareth, cazare si cina la hotel 3*.

Noaptea la 23.30 plecare spre Muntele Tabor, participare la Slujba de noapte pt  sarbatoarea Schimbarii la Fatza a Mantuitorului. 

Ziua 3, Sambata 19 august 2010: NAZARETH, IORDAN, IERIHON

Dimineata devreme, intoarcerea la hotel in Nazareth, mic dejun. Scurta odihna, apoi se viziteaza Nazaret – Biserica Sf. Arh. Gavriil (Buna Vestire). Cana Galileii. Apa Iordanului – baie la locul Botezului Domnului. Man Sf Gherasim de la Iordan. Functie de timp: Muntele Carantania. Cina si cazare la Ierihon.

Ziua 4, Duminica 20 august: MAREA MOARTA, EILAT

Sfanta Liturghie la Asezamantul Romanesc de la Ierihon. Mic dejun, apoi plecam spre sud: Marea Moarta (oprire pentru baie in apa cu cea mai mare salinitate din lume – toate corpurile plutesc); Eilat, statiunea de la Marea Rosie, punct vamal cu Egipt si Iordania. Eilat, cina si cazare hotel 3*.

Ziua 5 Luni 21 august: Muntele SINAI, Manastirea Sf ECATERINA

Dupa micul dejun, traversam granita catre Egipt / Sinai. Ajungem la pranz, cazare. Escaladare de dupa-amiaza pe Muntele Sinai – locul in care Moise a primit Tablele Legii – pentru a admira apusul de soare. Revenim la Statiunea Sf Ecaterina, cina si odihna, hotel Morgenland sau la manastire.

Ziua 6, Marti 22 august : Muntele SINAI, Manastirea Sf ECATERINA

Dimineata, Sf Liturghie la Manastirea grec-ortodoxa Sf Ecaterina (sec VI), inchinare la moastele Sf Mare Mucenite Ecaterina, vizitarea Rugului Aprins. Muzeul manastirii. Osuarul cu Sf Moaste – Sf Stefan Sinaitul. La pranz plecam spre granita, optional scurta oprire la Marea Rosie, mini-croaziera pentru a admira bancul de corali. Granita cu Israel, transfer catre Bethleem, cina si cazare.

Ziua 7, Miercuri 23 august: IERUSALIM

Dupa micul dejun, Ierusalim: Muntele Măslinilor, locul Înălţării, Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor, Mormântul Maicii Domnului, Drumul Crucii, Biserica Sf. Mormânt. Cina si cazare la Bethleem, hotel 3*. 

Ziua 8: Joi 24 august: BETHLEEM, EIN KAREM, PUSTIUL IUDEII

Dupa micul dejun vizitam: Betlehem: Biserica Naşterii Domnului, Grota Laptelui. En Karem: Locul naşterii Sf. Ioan Botezătorul, Izvorul şi Peştera Sf. Ioan Botezătorul. Câmpul Păstorilor. Mănăstirea Sf. Teodosie, Manstirea Sf Sava din Pustiul Iudeii . Cina si cazare la Ierusalim.

Optional: Procesiunea Adormirii Maicii Domnului, Ierusalim. Dupa Sfanta Liturghie de noapte la Biserica Sfantul Mormant (orele 00/03), se pleaca in procesiune din curtea Bisericii Sfantului Mormant / Via Dolorosa / Biserica Mormantul Maicii Domnului din Gradina Getsimani. Norii pe care au venit Sfintii Apostoli la inmormantarea Maicii Domnului.

Ziua 9: Vineri 25 august: PLECARE

Dimineata la ora 05:30 plecare la aeroport, prezentare la ora 06:30, zbor TAROM la ora 09:25 / 12:10 a Bucuresti.

—————————————————————————————

PRET: 950 euroPret calculat pt grup de minim 45 pers

Pentru grup mai mic:

970 euro (40-44 pers)

990 euro (35-39 pers)

1010 euro (30-34 pers)

1050 euro (25-29 pers)

Pretul cuprinde: Transport: avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, toate taxele incluse  Autocar***, Transfer aeroport sosire si plecare, Cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hoteluri 3*-4*, Bilete de intrare si taxiuri (Tabor, Man Sf Sava),  Program Sinai (Taxe vamale si locale, transport auto, cazare Sf Ecaterina, mic dejun si cina), Preot insotitor,  Asistenta specializata din partea agentiei, Documentatie.

Pretul nu cuprinde: Bacsisuri / tips pt personalul hotelurilor si soferi :40  euro (obligatoriu) Asigurare medicala, Alte cheltuieli decat cele trecute la Pretul cuprinde.

Acte necesare: Pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii

————————————————————————–

Informatii si inscrieri :

Agentia MIRIAM TURISM
Poiana Sarata Nr 244, Jud Bacau
Licenta tour-operator nr 4270/2010
Tel: 0723.645.180 sau 0234.337.990
Email: miriamturism@yahoo.com
office@miriamturism.ro
Site: www.miriamturism.ro

 

 

Tags: , , , , ,