Miriam Turism: Pelerinaje si programe turistice in tara sfanta

MIRIAM TURISM
Sunati-ne la:
004-0723-645-180 si
004-0787-574-655.
MIRIAM TURISM : programe diverse, in intreaga lume, pentru sufletul dv!

ISRAEL, 5 zile, 395 euro + avion

Veniti in Tara Sfanta!

OFERTA SPECIALA, 5 zile395 euro + avion

Program:

Ziua 0: duminica (22 iulie 2012): BINE ATI VENIT IN TARA SFANTA!

Intalnire la aeroportul Otopeni seara la ora 20,30. Zbor Elal, Bucuresti  – Tel Aviv (orele 23.35 / 02.10).

Transfer la Ierusalim, cazare la Hotel Capitol 3*, langa Poarta Damascului ( acces facil, in 15 min, pe jos, la Biserica Sfantului Mormant).

Ziua 1: luni (23 iulie 2012): BETHLEEM, PUSTIUL IUDEII, HEBRON

Mic dejun, apoi incepem pelerinajul la locul nasterii Domnului Iisus: Betleem. Biserica Nasterii Mantuitorului, cea mai veche biserica din Tara Sfanta, cu altarul ridicat peste pestera in care S-a nascut Pruncul Iisus. Intram in Pustiul Iudeii: Manastirea Sf.Teodosie (intemeietorul vietii de obste in Tara Sfanta; pestera in care au poposit magii la plecare, care adaposteste acum mormintele Sf Teodosie si ale mamelor de sfinti), Manastirea Sf.Sava ( invatatorul multor monahi, cel care a alcatuit primul tipic monahal de organizare a slujbelor bisericesti, valabil si astazi); in aceasta manastire este permis doar accesul barbatilor; Manastirea Campul Pastorilor ( cu mormantul pastorilor are au aflat de la ingeri vestea Nasterii Pruncului Sfant). Hebron, Stejarul din Mamvri – la care S-a aratat Sfanta Treime lui Avram si Sarei, sub forma celor Trei Ingeri. Stejarul actual este crescut din radacina stejarului biblic, vechi de 5000 de ani ( acces in functie de situatia locala). Cina si cazare la Ierusalim, hotel Capitol 3*.

Ziua 2: marti (24 iulie 2012): EIN KAREM, IERUSALIM

Mic dejun, apoi plecam la prima ora spre Ein Karem, patria Sf Ioan Botezatorul: Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si Even Sapir – pestera in care a crescut Sf Ioan Botezatorul (izvor cu apa tamaduitoare).  Ne intoarcem apoi in Ierusalim si vom porni pe urmele pasilor Mantuitorului: Muntele Maslinilor/ Eleon –  Mica Galilee, Manastirea ruseasca a Inaltarii Eleon, Locul Inaltarii Domnului, Manastirea Tatal Nostru, Manastirea Maria Magdalena (in functie de programul manastirii). Gradina Ghetimani, Manastirea Mormantul Maicii Domnului; DRUMUL CRUCII cu cele 14 statii. Biserica Sfantului Mormant. Cina si cazare la Ierusalim, Hotel Capitol 3*.

Ziua 3: miercuri (25 iulie 2012): GALILEEA

Dimineata foarte devreme, dupa micul dejun (ora 6,30), plecam spre Galileea, locul inceputului propavaduirii Mantuitorului ( primii 3 ani). Muntele Tabor, muntele Schimbarii la Faţã.  Nazareth: Biserica Bunei Vestiri ( apa tamaduitoare din Izvorul Maicii Domnului, izvor la care i s-a aratat Sf Arh Gavriil), Biserica ridicata pe locul unde a locuit Sf.Familie; Cana Galilee (locul primei minuni, transformarea apei in vin; mirele, Sf Ap Simon Zilotul, este protectorul familiilor).  Muntele Fericirilor: Tabgha (locul inmultirii painilor si pestilor), Capernaum (locul unde Mantuitorul a facut cele mai multe minuni – tamaduirea soacrei lui Petru, vindecarea slabanogului coborat prin acoperis, locul pescuirii minunate). Ragaz la malul Marii Galileii. Cina si cazare la Ierusalim, Hotel Capitol 3*.

Optional, slujba de noapte la Sfantul Mormant ( in functie de programul slujbelor, se poate participa in orice noapte in care se slujeste, intre orele 12 si 3).

Ziua 4: joi (26 iulie 2012): IERIHON

Mic dejun, apoi plecam, coborand la 300 m sub nivelul marii, catre Ierihon – cel mai vechi oras atestat din lume ( de 10.000 ani). Vizitam  Manastirea Hozeva (moastele sf Ioan Iacob Romanul, sfantul mers la Domnul in anul 1960, cel care a cunoscut dorul de ţarã : Fii pribegi ai tarii mele, Necajiti intre straini, Nu uitati menirea voastra, De Romani si de Crestini). Vizitam apoi Manastirea Sf.Gherasim de la Iordan, cu pestera in care a poposit Sf Familie in timpul Fugii in Egipt, dar si locul de unde a plecat Sf Zosima in pustiu, cand a gasit-o pe Sf Maria Egipteanca; icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului care alapteaza. Locul Botezului Domnului la Apa Iordanului ( baie in apa Iordanului, binecuvantare). Muntele Ispitirii Carantania, muntele pe care a postit Domnul 40 zile, dupa Botezul Sau si pe care a fost ispitit de cel rau. Biserica Dudul lui Zaheu vamesul, inchinata si Sf Prooroc Elisei, ucenicul Sf Ilie.  Asezamantul romanesc de la Ierihon.  Revenire la Ierusalim, cumparaturi in bazar. Cina si cazare la Ierusalim, hotel 3*.

Ziua 5: vineri (27 iulie 2012): IERUSALIM, MUNTELE SION, LOD

Dupa micul dejun mergem in cetate, pentru ultima inchinare la Sfantul Mormant.

Ora 10 imbarcarea bagajelor, plecare spre Muntele Sion – Biserica Adormirii Maicii Domnului, Mormantul Proorocului David, Locul Cina cea de Taina (locul primei euharistii, a intemeierii Sf Liturghii, dar si locul in care S-a aratat Mantuitorul dupa invierea Sa, sfintilor apostolil). Apoi se viziteaza Lod, Biserica Sf Gheorghe, ridicata pe mormantul Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, pe proprietatea mamei sale (palestinianca).

Grupul care pleaca la Moscova, prezentare la aeroportul Ben Gurion la ora 12.00, zbor spre Moscova la ora 14.30, se ajunge la Moscova la ora 19.35.

Grupul care pleaca spre Romania: timp liber in Cetatea Ierusalimului, cazare la Ierusalim.

Zi suplimentara: sambata (28 iulie 2012): IERUSALIM, program liber

Mic dejun, timp liber in Ierusalim, plecare spre aeroport la ora 17,30, zbor Elal la ora 21,25.

PERIOADA: 22 – 27 iulie 2012

Acte necesare: Paşaport valabil încă 6 luni de la data plecării, copie după paşaport

Pretul , in functie de numarul de pelerini:

Numar de pelerini in grup 20 – 24 25-29 30-34 35-39 40 si peste
Pret ( euro) 470 440 420 405 395

Se adauga:

–         Avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, 274 euro

–         Zi suplimentara la Ierusalim, program liber, 40 euro

Pretul include:

–         Autocar modern in Israel, AC

–         Cazare la hotel 3*** in Ierusalim ( 5 nopti)

–         Masa, demipensiune (mic dejun  si cina, buffet suedez)

–         Tipsuri (bacsisuri) pt hotel, restaurant, sofer

–         Taxiurile pt Muntele Tabor, Manastirea Sf.Sava

–         Intrarile la obiectivele turistice

–         Asistenţă religioasă

Preţul nu include:

–         Avion Bucuresti / Tel Aviv / Bucuresti

–         Masa de pranz

–         Asigurare medicala, asigurare storno

–         Alte cheltuieli personale

Copyright 2018 Miriam Turism, Agentie de turism organizatoare de programe interne si externe, Toate Drepturile Rezervate
Developed by BIT Development.