Prosume

MIRIAM TURISM
Sunati-ne la:
004-0723-645-180 si
004-0722-220-631.
MIRIAM TURISM : programe diverse, in intreaga lume, pentru sufletul dv!

GRECIA: De Sf Nectarie, la Egina ( 3 sarbatori in 5 zile!), 6 – 11 nov ( 5 zile), de la 290 euro

PROGRAM:Sf Nectarie

 

Z1, JOI 6 nov 2014 –plecari din  Bacau ora 1, Brasov ora 4,  Ploiesti ora 6, Bucuresti ora 7.

Optional (functie de ora sosirii), la Sofia – Bulgaria  se viziteaza Biserica Boiana, inclusa in patrimoniul UNESCO – construita in etape, in secolele 11, 13 si 19. Bisericuta pastreaza fresce datand din anul 1259, pictate de un artist cu un talent exceptional. In curtea bisericii – cativa arbori de sequoia. Se continua drumul spre Grecia (pacurs de 950 km ). Cazare la Serres ( langa Salonic)

 

Z2, VINERI 7 nov – Dupa micul dejun, plecare la ora 7.30. Scurta vizita in Salonic, la Biserica Sf Mare Mucenic DIMITRIE Izvoratorul de Mir. Man. Sf. Ioan Evanghelistul de la SOUROTI, cu mormantul Cuviosului PAISIE AGHIORITUL si moastele Sf. ARSENIE CAPADOCIANUL. Apoi plecam spre Insula Evia, croaziera cu ferry la Glyfa ( ultimul ferry la ora 18).  Cazare pe Insula Evia.

 

Z3, SAMBATA 8 nov – Sf Arh MIHAIL si GAVRIIL –Sf Arh Mihail este ocrotitorul intregii regiuni Ilia, pentru sarbatoarea sa ne vom indrepta spre Manastirea SF IRINA din Hrisovalant ( foarte iubita in Grecia, grabnic ajutatoare, mai ales pentru familiile care isi doresc copii). In crangul de langa manastire se afla vechea biserica inchinata Sf Arh Mihail, care a apartinut Manastirii din Ilia. Apoi vom merge sa vizitam  si sa ne inchinam sfintilor:  la Man. Sf DAVID, Copilul Inaintemergatorului (optional, in functie de timp ), Biserica SF IOAN RUSUL din Prokopi, Manastirea Macrimalli, Psachna – SF PARTENIE din Lampsakos, sfant din sec 4, mare vindecator de cancer, de vraji si salvare din situatii incurcate (optional, in functie de timp).

Plecam din Insula Evia spre Atena, pe traseu ne oprim la Nea Makri – inchinare la moastele Sf EFREM CEL NOU. La Atena, portul Pireu, ferry catre Egina,cazare. Mergem la manastire, inchinare la moastele SF NECTARIE Taumaturgul. Cazare pe insula Egina.

 

Z4, DUMINICA 9 nov, Sf NECTARIE. Participam la slujba prilejuita de sarbatoarea Sf Nectarie. Dupa festivitati, ne imbarcam pe ferry si mergem spre Portul Pireu, apoi spre Patras. In Patra vizitam catedrala inchinata Sf APOSTOL ANDREI cel Intai Chemat – inchinare la capul si crucea Sf Ap Andrei. Cazare in Patra.

 

Z5, LUNI 10 nov – Dupa micul dejun, continuam drumul spre Igoumenitsa, portul de imbarcare catre Corfu; Transfer cu ferry in Insula CORFU „insula verde” potrivit lui Homer. Vizitam orasul vechi, cetate venetiana, patrimoniu UNESCO. Inchinarea la moastele  Sf SPIRIDON, mare factor de minuni.  Mitropolia cu moastele Sf. TEODORA IMPARATEASA.Cazare in Corfu.

 

Z6, MARTI 11 nov , Sf MINA–dimineata, dupa micul dejun,  transfer cu ferry catre Igoumenitsa. Mergem spre METEORE. Vizitam 2 din cele 5 manastiri inca active, dupa care plecam spre Salonic. Oprire la Valea Tembi, inchinare la Sf Mucenita PARASCHEVI. In functie de ora la care ajungem la Salonic, vizitam Biserica Sf Mina (in ziua praznuirii sale).  Optional cazare la Serres. Plecare spre Romania:  Bucuresti,  Brasov, Bacau.

 

 Pret: 290 euro / pers, pt grup de 40 persoanePentru grupuri mai mici, pretul este:310 euro – grup de 35 – 39 pers – in autocar de 40 locuri

335 euro – grup de 30 – 34 pers – in autocar de 40 locuri

370 euro – grup de 25 – 29 pers – in autocar de 40 locuri

420 euro – grup de 20 – 24 pers – in autocar de 40 locuri

390 euro – grup de 15 – 19 pers – in microbuz

450 euro – grup de 12 – 14 pers – in microbuz

 

Servicii incluse:

 • Transport cu autocar sau microbuz 3*, scaune rabatabile, AC, system audio.
 • Transferurile cu ferribot-ul ( pt autocar) catre insulele Corfu, Egina si Evia
 • Cazari 5 nopti, hoteluri 2*-3* : Serres , Evia, Egina, Patra, Corfu
 • Masa: mic dejun
 • Carte cu material documentar
 • Asistenta religioasa – preot insotitor si asistenta din partea agentiei de turism.

 

Tariful nu include:

 • Dejunul si cina.
 • Ferry / persoana, aprox 36 euro ( 5 croaziere, pentru insulele Corfu si Egina si Evia)
 • Intrari la manastirile de pe Meteora : 3 euro / manastire
 • Programe optionale ( Biserica Boiana / Sofia).
 • Bacsis soferi
 • Asigurarea medicala, asigurare storno ( acopera riscul de a pierde suma platita, in cazul in care turistul nu mai poate participa la pelerinaj, din motive obiective)

 

OPTIONAL:

 • Ultima noapte, cazare la Serres – 25 euro (doar daca este optiunea intregului grup)
 • Supliment cazare in Corfu Hotel City Marina 3* (10 min distanta de Biserica Sf Spiridon): 15 euro.

 

NOTA: Organizatorii au dreptul de a schimba programul fara a afecta obiectivele religioase si turistice din programul initial. Organizatorii nu raspund de cazurile de forta majora (furtuna, probleme ale companiilor de transport, etc).

MIRIAM MI TURISM

Poiana Sarata nr 244, Jud Bacau

Tel. 0234.337.990 si 0723.645.180,   fax : 0234.337.990.

E-mail : miriamturism@yahoo.com, office@miriamturism.ro

Site : www.miriamturism.ro

Copyright 2020 Miriam Turism, Agentie de turism organizatoare de programe interne si externe, Toate Drepturile Rezervate
Developed by BIT Development.